Valovská 577, Podbořany 44101
Jana Čmelíková
Možná se každý někdy zmýlí, ale mě určitě nepomohl. Při opakovaných návštěvách z důvodu bolestí mi tvrdil, že jsem zdravá. Chirurg poznal gynekologické problémy a skončila jsem na operačním sále Kadaňské gynekologie a od té doby do ordinace mudr.Špenika nevstoupila. Ze své zkušenosti tedy NE NE NE
Ivana B.
Pan doktor my zachránil když sem byla těhotná se synem. Můžu doporučit, nikdy sem sním neměla problém.
S tímto panem doktorem mám jen špatné zkušenosti...NEDOPORUČUJI hlavně ženám, které jsou těhotné, nedělá vyšetření, která má a nepozná rozdíl mezi cystou a těhotenstvím!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
zbrklý, není mu rozumět pomalu ani co říká....v ordinaci je špína, o výměně podložky na lehátku a na koze ani nemluvě. Toaleta špinavá jak na nádraží-hygiena tedy veškerá žádná. Do těhotenské průkazky zapisuje stylem chaosu...nekontroluje moč, neměří tlak.....nic nevysvětlí-hlavně a´t už vás má z krku! strašný!!!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
je to nejlepsi doktor z name ho mamka knikomu jinemu nechodi a tedka k nemu chodime i na mezibori
mamča
docela dost hrůza, celé těhotenství mě podle mého názoru odfláknul, neposílá ani na vyšetření na cukr, na srdíčko, prostě nikam, a kdybych nebyla sama důsledná dopadla jsem velice špatně,mé těhotenství skončilo císařským řezem úspěšně, ale držet se pana doktora nejsem tady ani já ani mimčo.
Marie
Pane doktore díky, zachránil jste mi dceru.
Pan doktor je skvělý, pokuď si jdete pro antikoncepci. Pokuď se to ale týká ostatních věcí, příjde mi jako jezeďák. U mě nepoznal, že jsem těhotná. Jela jsem jinam a byla jsem. Je fajn, ale jako doktora nebrat.
Andy
Doktoři jako je dr.Špenik by měly dělat zedníka a né doktora!Když jsem byla poprvé těhotná,chodila jsem k němu.Za celé těhotenství mi ani jednou nekontroloval moč,nezapisoval ultrazvuky do těh. knížky...což pak byl dost velký problém při příjmu do porodnice a celkově zápisky v knížce byly dost jednoduché.Ve 35 tt jsem měla problémy a skončila v nemocnici na porodnickém oddělení,kde zjistily,že jsem již ve 38tt.Takže se pan dr. dost seknul a tím začaly i další problémy,kdy vše nakonec skončilo císařským porodem.Dnes jsem šťastná,že jsem tehdy jela sama do nemocnice a nečekala na to co dr. udělá.Nechci ani pomyslet na to jak by to mohlo dopadnout.
A o 7 měsíců později,rodila má kamarádka mrtvé miminko jen pro to,že dr. Špenik nepoznal,že už skoro 5 týdnů přenáší.Nastaly jí komplikace,tak odjela do porodnice a tam zjistily,že už je na vše pozdě!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Myslím že je to doktor na svém místě.