Ord. praktického lékaře gynekologa

Školní 3, Lovosice 41002

Tento lékař mě vyšetřil jako dívku běžným způsobem, byť měl v kartě zapsáno( a zároveň jsem mu to připomínala), že jsem ještě nezačala pohlavně žít. Zároveň jeden z lékařů, kteří neřešili mou velmi nepravidelnou menstruaci díky níž jsem měla později problém otěhotnět

K panu doktorovi jsem chodila rada. Casto jsem ho upozornovala na silne bolesti a jine problemy, ale vzdy me uklidnil, ze jde o beznou zalezitost. Az me jednoho dne odvezla sanitka do nemocnice. Praskla mi cysta na vajecniku (o ktere jsem samozrejme nevedela) a krome cysty mi tedy vzali i postizeny vajecnik. Novy gynekolog mi pak diagnostikoval celkem vazne onemocneni vajecniku, ted k nemu dochazim pro jistotu kazde 3 mesice na ultrazvuk. Mam pocit, ze kdyby pan doktor Kohout se mnou me problemy opravdu resil jiz od zacatku, mohla jsem mit ve svych 23 letech oba vajecniky a nemela bych bricho plne jizev.

• F

Děkuji panu doktorovi za seriózní a vstřícný přístup.

• S tímto lékařem jsem velice spokojená, je obětavý, poradí, není náladový,Chodím kněmu již několik desítek let ,každé těhotenství dobře probíhalo, na prevence jsen zvana pokud zapomenu,nemusím se objednávat a do půl hodiny se dostanu na řadu.opravdu jsem moc spokojená .

• Dobrý den,
    chodím k panu doktorovi několik let a nemohu si na něho stěžovat v žádném směru. Měla jsem dvě rizoková těhotenství a vždy mi pomohl a vše proběhlo dobře. Má velmi dobrý přístup a doufám, že se najde více klientek, které se ke mě připojí.....
    Tohoto lékaře vřele doporučuji..

• Na předepsání antikoncepce stačí, ale kdybych měla čekat miminko, nebo měla nějaký zdravotní problém, přešla bych jinam...

• Jsem s ním spokojená, při těhotenství se dobře staral a při malé nespokojenosti s mým grafem ,mě pro jistotu poslal do nemocnice a to dobře udělal, ještě ten den jsem porodila:-)

• N

S panem doktorem i se sestřičkou mám jen ty nejlepší zkušensti,Jsou oba vstřícní,poradí,vždy mi pomohli.

Od pana doktora mi doporučil odejít sám pan primář nemocnice.Při prvním těhotenství mi dal kroužek, když jsem měla ležet už dávno v nemocnici a při druhém mi nedal nic se slovy " teď už to bude lepší" . O obě děti jsem přišla. Žádné rady, žádné vyšetření, žádná léčba. Odešla jsem k jiné gynekoložce, která mě ihned začala léčit, poslala mě ve 4. měsíci na steh do nemocnice a dnes mám dvě zdravé děti. Je to už ale dlouho, možná se pan doktor polepšil a pochopil, že je jiná doba a je třeba se pacientům více věnovat.

• B

popis mou kamarádku málem pohřbil se zánětem v prsu po porodu a já mám kvůli němu chronický zánět ,protože mi v počátku řekl že si vymýšlím