MUDr. Iva Matějusová

Pediatr Více

Kostelec nad Orlicí 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Dukelských hrdinů 985, Kostelec nad Orlicí 51741

S paní doktorkou máme jen dobré zkušenosti, a to včetně konzultací po telefonu i osobní návštěvy u nás doma. Neočkuje za každou cenu.

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• E

musím souhlasit se vším co je zde napsáno.s paní doktorkou mám jen špatnou zkušenost.vždy jsem k ní musela jít když moje p.doktorka byla na dovolené,ale po zlušenosti jsem už zařekla,že už radši pojedu do nemocnice než k ni.neléčí.synovi přehlédla infekci v těle a on v roce a půl musel být hospitalizován a musel ležet na kapačkách byl na tom opravdu vážně

• H

My jsme si paní doktorku vybrali cíleně jako nejbližšího pediatra - homeopata. Náš synek má vrozenou vývojovou poruchu, se kterou se léčí u specialisty neurologa. Z toho důvodu jsme se rozhodli ušetřit ho běžně očkovaných vakcín a místo nich jsme zvolili homeopatickou profylaxi. Konzultace a vysvětlení specifické metody a postupu práce nabízel jak neurolog, tak i homeopatka - oba chtěli konzultovat zdravotní stav synka. Paní doktorka neprojevila ani minimální zájem, nepřečetla si webové stránky, nekontaktovala je telefonicky. O homeopatické profylaxi jsme se s ní bavila 3x - ani jednou nevěděla, o čem je řeč. To jsem skutečně od lékaře, který se prezentuje jako homeopat nečekala. Pak si nechala podepsat revers, že nesouhlasíme s očkováním prý jenom kvůli kontrole z hygieny. Paní doktorka završila svou "péči" nahlášením naší rodiny na OSPOD s doporučením zvýšeného dohledu nad rodinou. Tak nás nepřímo označila za rodiče zanedbávající péči o své dítě. Její jednání je zcela v rozporu s platnými zákony ČR. To však paní doktorku nezajímá. Lépe by udělala, kdyby si nejdříve vyhledala a nastudovala zákon, kterým se ohání a zaštiťuje - v rozporu s jeho zněním. Smutný případ. Velmi slabá péče. Homeopatika předepisovala jak podle základní příručky domácí homeopatie. Prohloubit znalosti z oboru a skutečně se zajímat o zdravotní stav dítěte bylo nad její síly.

• Paní doktorka nemá absolutě páru co je to léčba.Párkrát jsem mel problem s tim,že mi syna zapomela ockovat a prislo se na to az kdyz jsme s nim byl na jiném očkování kde na to přišla jiná paní doktorka.A to nemluvím o tom,že jsem málem díky ní přišel o syna,když nebyla schopna udělat pořádné vyšetření.Nejhorší na tom byla verze její zdravotní sestřičky,že nám chlapec rychle roste diagnoza na chodníku.Je pravda,že když tam jde člověk s nemocným dítětem tak si předem vybere léky,které by mu naordinoval,protože jinak je schopná mu zase narvat ty svoje homeopatika o které už nikdo nestojí.Nejhorší na tom je,že když si od ní člověk nese radu co koupit v lékarně musí se zároveň poradit s lékarnící,protože se mi už párkrát stalo,že mi bylo řečeno,že to pro děti není vhodné a nebo se to vůbec nepoužívá na to na co jsem to dostal.Paní doktorka by se měla zamyslet nad tím jestli by nebylo rozumné ukončit s touto prací a dělat radši něco užitečného co bude prospěšné všem!!!

• Paní doktorka je příjemná, snaží se zbytečnými antibiotiky nezatěžovat dětský organismus, homeopatická léčba je neškodná a často i velmi účinná

V Kostelci nad Orlicí je daleko více lepších dětských lékařů. Nejčastější léčbou paní doktorky je paralen a čaj, nemyslím si že je odborník na správném místě.