MUDr. Irena Drahoňovská

Pediatr Více

Český Brod 1 adresa

Samostatná ord. PL pro děti a dorost

Žižkova 282, Český Brod

S paní doktorkou jsem měla zkušenosti jenom cca 3x jako záskok za naší paní doktorku, ale byla jsem zděšená. Při akutní kontrole s kojencem na mně křičela a byla otrávená, že musí sloužit na pohotovosti ( to ještě v Brodě byla) a při další návštěvě s dcerou ( 3 roky) byla nervózní že dcera, podotýkám v naprostém klidu, potichu seděla na lehátku a bimbala nohama a paní doktorka sdělila památnou větu: "Uklidněte si ji, mě to znervózňuje." Ještě že už mám děti veliké a víc setkání nebylo třeba. Rozhodně bych ji nedoporučila. Sice může být odborník ale to je asi tak všechno.

• Samostatná ord. PL pro děti a dorost Jiný  •

• Moc libi nam teto doktorka! Chodim do nej z 3 detmi-dobra jak a clovek a lekarka!A my je sizinci !
    Hagenovy z Kounic

Paní doktorka je velmi nepříjemná, nevím má-li znalosti medicínské, to ze tří návštěv s dětmi nedokážu posoudit, ale jednání má nepříjemné, je akorátní, s dětmi také nejedná tak,aby se jí nebály a měly k ní důvěru. Pediatra si opravdu představuji jinak. Možná by mohla spíše pracovat na ARO nebo někde, kde pacienti nevnímají. Když děti k paní doktorce nechtěly chodit, musela jsem odejít jinam. Jsem ráda a spokojená, protže jsem při každém zakašlání dětí trnula, abychom nemuseli k paní doktorce.

• N

Paní doktorka je nejen MUDr. ale patří jí jistě mnoho dalších titulů. Arogantně se chová nejen k pacientům a jejich rodičům, ale měla jsem tu čest se ní setkat i mimo ordinaci. Tato osoba nemůže mít vztah k dětem, rozhodně ji nedoporučuji!!! Může být dobrý lékař, ale není dobrý člověk.

Nechápu negativní komentáře, paní doktorka Drahoňovská je jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě. Je velmi pečlivá, nepodcení žádnou situaci. Mému synovi už v 10 měsících odhalila oční vadu, aniž bychom si v rodině čehokoliv všimli. Syn byl díky včastné diagnostice od 11 měsíců a doporučení na nejlepší dětské specialisty v odborné péči, začínal s brýlemi na 5,5 dioptriích a do školy nastupoval už bez brýlí. Stejně tak paní doktorka nikdy nepodcenila nic ani u mého syna, tak u dvou mých neteří a synovce, které jsem k ní s důvěrou doporučila. S námi vždy jedná mile ochotně, pokud něčemu nerozumím, trpělivě vystvětluje, překládá do češtiny, ukazuje na obrázcích, doporučí odborné články i publikace, které mouhou pomoci třeba při rozhodování s očkováním a podobně. Jsme naprosto spokojení

• Tak tedy - k této paní doktorce jsem chodila celé svoje dětství, a když jsem musela přestoupit k jinému lékaři - pro dospělé, tak při přebírání své karty jsem div neukápla slzu :). Vždycky na mě byla hodná jak doktorka tak sestřička. Myslím že není typická dětská doktorka s "šišlacími" sklony na malé děti a nevím jak působí na menší děti, ale jako puberťačka (co si tak pamatuji) jsem ji měla ráda. Vždycky jsem měla v čekárně šílený stresový stavy (jako mám doteď u každého doktora) a po vstupu k ní do ordinace to ze mě tak nějak spadlo.

• Každý má právo na svůj názor, proto musím vyjádřit i svůj. Paní doktorka mi byla doporučena švagrovou, která k ní chodila se svými třemi syny, já sama chodím k paní doktorce více jak 12 let a s jejím přístupem jsem maximálně spokojená. Moji synové jí navštěvují rádi a jsou sokojen s jejím přístupem. Je kvalifikovaný pediatr, který ví jak pomoci a léčit.

• S touto paní doktorkou jsem se setkala na pohotovosti v Kolínské nemocnici.Byla velmi odměřená a potom co řekla mojí dceři ,aby se otočila pusou ke zdi ,aby ji nenakazila ,tak jsem nechápala,proč vůbec dělá pediatra.

• Z

Musím se paní doktorky zastat. Jsem s ní absolutně spokojená. Vždycky se dceři maximálně věnuje, je pečlivá a nic nezanedbává. Navíc dnes dceru bez jakýchkoliv problémů naočkovala vakcínou, která již tvoří nedostatkové "zboží". Snad se brzy objeví i kladné názory na paní doktorku a její práci.

• N

Tato doktorka je nepříjemná a jsem s ní nespokojený i můj syn a moje dcera