MUDr. Ing. Daniela Mošová

Zubař Více

DENTAL MEDICINE k.s.

Ostrožná 40/233, Opava

• I

Poprvé jsem byla na dentální hygieně v této ordinaci a jsem naprosto spokojená. Odstranění zubního kamene, ukázka čištění zubů i výběr mezizubních kartáčků probíhal naprosto profesionálně, ale zároveň s velkou dávkou lidskosti. Celý tým je velice přátelský a trpělivý. Z ordinace jsem odcházela s pocitem, že je o mé zuby dobře postaráno a se zlepšenou náladou. Moc děkuji a rozhodně doporučuji

• Dental Medicine k.s. Jiný  •

Super. Spokojenost. Bezbolestné ošetřeni. Profesionalita.

• Dental Medicine k.s. Jiný  •

Děkuji za záchranu zubu mých i mého manžela, ochotu a profesionalitu se kterou se setkáváme v této ordinaci.

• T

Příjemný personál, bezbolestné ošetření. Doporučuji

• Š

Paní doktorka, velice milá, vstřícná trpělivá... její práce úžasná, dokonalá. Její personál totež. Profesionální práce a přístup...Všem doporučuji

• Dental Medicine k.s. Jiný  •

Preventivní vyšetření probíhá bez problémů, personál je velmi milý a při akutních problémech mi paní doktorka vždy vyšla vstříc a její okamžitá péče a profesionální přístup mi zachránily zub.

• H

Ordinace paní doktorky Mošové je velmi profesionální, navštěvuji tuto ordinaci více jak 16 let a byla jsem vždy maximálně spokojená. Více takových profesionálů a ochotných lékařů.....nesmím zapomenout i na sestřičky, jsou to velmi milé a ochotné dámy.

• Dental Medicine k.s. Jiný  •

Příjemný a milý personál. S bezbolestným ošetřením jsem vždy spokojená. Doporučuji.

• V

Výborný odborník, který rozumí své práci. Doporučuji

• Dental Medicine k.s. Jiný  •

Ošetření při akutní bolesti naprosto profesionální, vysoce empatický přístup lékaře i celého týmu