Ostrožná 40/233, Opava
I
Iva K.
Poprvé jsem byla na dentální hygieně v této ordinaci a jsem naprosto spokojená. Odstranění zubního kamene, ukázka čištění zubů i výběr mezizubních kartáčků probíhal naprosto profesionálně, ale zároveň s velkou dávkou lidskosti. Celý tým je velice přátelský a trpělivý. Z ordinace jsem odcházela s pocitem, že je o mé zuby dobře postaráno a se zlepšenou náladou. Moc děkuji a rozhodně doporučuji
Kolář Lumír
Super. Spokojenost. Bezbolestné ošetřeni. Profesionalita.
Lazecká Dagmar
Děkuji za záchranu zubu mých i mého manžela, ochotu a profesionalitu se kterou se setkáváme v této ordinaci.
T
Tvrdoň Jaroslav
Příjemný personál, bezbolestné ošetření. Doporučuji
Š
Šárka
Paní doktorka, velice milá, vstřícná trpělivá... její práce úžasná, dokonalá. Její personál totež. Profesionální práce a přístup...Všem doporučuji
Lubomír Petržela
Preventivní vyšetření probíhá bez problémů, personál je velmi milý a při akutních problémech mi paní doktorka vždy vyšla vstříc a její okamžitá péče a profesionální přístup mi zachránily zub.
Hana
Ordinace paní doktorky Mošové je velmi profesionální, navštěvuji tuto ordinaci více jak 16 let a byla jsem vždy maximálně spokojená. Více takových profesionálů a ochotných lékařů.....nesmím zapomenout i na sestřičky, jsou to velmi milé a ochotné dámy.
Kolovratová Jarmila
Příjemný a milý personál. S bezbolestným ošetřením jsem vždy spokojená. Doporučuji.
Václav Moravec
Výborný odborník, který rozumí své práci. Doporučuji
Michal Moninec
Ošetření při akutní bolesti naprosto profesionální, vysoce empatický přístup lékaře i celého týmu