Piaristů 23, Mikulov 69201
A.H.
Pan doktor i sestřička jsou uzasni! Oba jsou extrémě milí lidé a člověk úplně cítí tu jejich pozitivní léčivou energii.
• Interní a všeobecná ambulance • Jiný •
ivanabilkova.perna
Kdyby byli všichni lékaři tak příjemní a ochotný jako náš pan doktor,lépe by pacient snášel své onemocnění.Sestřička má zlaté ručičky a je ochota sama.Svěřte se jim bez obav!!!!!!!!!!
• Interní a všeobecná ambulance • ošetření •
Валерия
Jezdím za panem doktorem až z Brna a vůbec mi to nedělá problém, protože pan doktor i sestřička jsou velice milí lidé :) Myslim, ze lepšího lékaře bych už nenašla
Marie Gogolková Ing
Zlatý pan doktor, lepšího lékaře, odborníka a zároveň clověka už nehledám, ani bych nenašla. A milou šikovnou sestříčku k tomu, co víc si přát? Posádka této ordinace je bezchybná, ochotná vžd pomoci, i nepacientům. Dík Bohu za ni.
rod.KULHAVÁ
Pan doktor i sestřička jsou bez chyby.Jen přejeme panu doktorovi,aby mu sloužilo zdravíčko.Vynikající!!
rodina Magotova
super ordinace a jeho sestra je výborná, milá ke všem pacientům,zručná a krve bere exkluzivně, jezdíme za ní mnoho kilometrů, jsme moc spokojeni
rod.KULHAVÁ
JE TO LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ,MILÝ,LIDSKÝ A ODBORNÍK,OCHOTNÝ
Pan doktor jak má být vždy poradí a pomuže.Jsem ráda že k němu codím a určitě měnit nebudu lepšího bych stejně nenašla.
kvalitni na dobu ve které žijeme.
Nej..., nej..., nej...