Interní a všeobecná ambulance

Piaristů 23, Mikulov 69201

• A

Pan doktor i sestřička jsou uzasni! Oba jsou extrémě milí lidé a člověk úplně cítí tu jejich pozitivní léčivou energii.

• Interní a všeobecná ambulance Jiný  •

• I

Kdyby byli všichni lékaři tak příjemní a ochotný jako náš pan doktor,lépe by pacient snášel své onemocnění.Sestřička má zlaté ručičky a je ochota sama.Svěřte se jim bez obav!!!!!!!!!!

• Interní a všeobecná ambulance ošetření  •

• В

Jezdím za panem doktorem až z Brna a vůbec mi to nedělá problém, protože pan doktor i sestřička jsou velice milí lidé :) Myslim, ze lepšího lékaře bych už nenašla

• Zlatý pan doktor, lepšího lékaře, odborníka a zároveň clověka už nehledám, ani bych nenašla. A milou šikovnou sestříčku k tomu, co víc si přát? Posádka této ordinace je bezchybná, ochotná vžd pomoci, i nepacientům. Dík Bohu za ni.

• R

Pan doktor i sestřička jsou bez chyby.Jen přejeme panu doktorovi,aby mu sloužilo zdravíčko.Vynikající!!

• R

super ordinace a jeho sestra je výborná, milá ke všem pacientům,zručná a krve bere exkluzivně, jezdíme za ní mnoho kilometrů, jsme moc spokojeni

JE TO LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ,MILÝ,LIDSKÝ A ODBORNÍK,OCHOTNÝ

• Pan doktor jak má být vždy poradí a pomuže.Jsem ráda že k němu codím a určitě měnit nebudu lepšího bych stejně nenašla.

• kvalitni na dobu ve které žijeme.

• Nej..., nej..., nej...