Mgr.
V Jámě 8, Praha
Psychoterapie
Předboř č.e. 18, Strančice
T.K.
Paní magistra je profesionálka s lidským přístupem,umí jasně a srozumitelně vysvětlit podstatu věci.
JT
po první návštěvě mohu hodnotit empatii a zájem i snahu o pomoc.Doufám,že další setkání bude v tomto duchu pokračovat.ztím jsem spokojená
Eva
Příjemná, chápající. Bohužel pro nás je návštěva moc daleko. Ale pro ostatní, ketří chtějí navštívit paní doktorku - doporučujeme.
KD
Paní magistra je velmi empatická, stačila jedna návštěva, aby mi pomohla vyřešit můj problém. Všem její návštěvu doporučuji.
K.V
Dlho som sa bála vyhladať odbornu pomoc ale Pani psychologicka bola najlepsia vec co ma mohla stretnúť. Je vybornou oporou v tazkych chvilach. Vie co povedat a ako pomoct. Som velmi spokojná a odporúčam.
Zatím první schůzka, ale paní magistra byla velmi příjemná, krásně jsme si popovídali. A těšíme se na spolupráci.
AR
Velmi empatický přístup. Nenásilná komunikace, dcera má v paní psychoterapeutku důvěru a souhlasi s další konzultací
Jana
Pani magistra je velmi mila, umi naslouchat a pomoci cloveku videt veci, ktere si neuvedomuje a pomaha postupne po kruckach odbouravat nefukncni schemata z detstvi. Timto jeste jednou dekuji. Jana
V.B.
Jsme u paní doktorky krátce, ale já i syn jsme moc spokojení. Paní doktorka je velice vstřícná a empatická.
ZŘ
S paní terapeutkou mám skvělou zkušenost, je velice milá, vstřícná, empatická a zároveň pragmatická. Její přístup mi moc vyhovuje, po sezení se cítím daleko lépe. Pomáhá mi uvědomit si věci, které mám před sebou a přesto je nevidím. Nic nevnucuje, když na něco upozorní, je to vždy ku prospěchu. Díky jejím upozorněním se často dostaneme mnohem dál, než by mě napadlo samotnou. Doporučuji!
Specializace
- psychoterapie