Hornická 1, Hlučín 74801
S.T.
Nikdy jsem si nestěžovala,chodím k ní už od školky a že už je to nějaký pátek.Chodí k ní teď už i moje děti a chodí k ní rádi.Neměnila bych.S.T.
spokojený pacient
Myslím si, že je dobrá doktorka.Chodila jsem k ní od školky, a i se svými dětmi. Někteří lidé si myslí, že se stačí u zub. lékaře ukázat jednou za tři roky, a pak se strašně diví. Kdo chodí pravidelně, tak se nemá čeho bát. Škoda, že už je v zasloužilém důchodě. A.P.
Paní doktorka nemá vlídný přístup k pacientovi, zanedbala mi zánět - můj současný zubní lékař nechápe, jaktože mi při zánětu nečistila kanálky, neudělala rentgen apod. Zánět se akorát přemístil na druhý zub. Nepořádná práce, doprovázená nepříjemným přístupem.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velice neprijemna zubarka,neumi jednat s pacientem,nikdy bych k ni nesla i kdyby me bolelo.Velice spatne vzpominky.Dojizdime do Ostravy kde jsme cela rodina nadmiru spokojeni.
Co by jste po ní chtěli? Když k ní někdo přijde, smrdí mu z huby, nečistí si zuby a nebyl tři roky na preventivce, tak si nic jiného než držťkovou nezaslouží. Chodím k ní pravidelně dvakrát ročně už 10 let a ani lidsky aani odborně nemám problém. Sem tam vyvrtí zoubek, ale do starých plomb neryje a nepřevrtává je jako někteří zubaři zlatokopové. Celá rodina maximálně spokojená.
Velice nepříjemná zubařka,chodila jsem k ni od školy a jsem ráda,že mi byl doporučen zubař z Ostravy.N ikdy bych té osobě nešla ani na preventivku.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Milan Hlaváč
Paní doktorka je velice citlivá - dělala mi už mnoho "oprav" mého chrupu a vždy jsem byl navýsost spokojen. Milanb Hlaváč,Ostrava
Má správný přístup, nahání strach, a to je velmi dobře, nikdo jiný by mě nedonutil chodit pravidelně:)
Dobrá zubařka, umí zasáhnout a je milá:) sice občas vyřve,ale když je to potřeba,proč ne:)