MUDr. Helena Hojdíková

Neurolog Více

Hradec Králové 1 adresa

Poliklinika II Hradec Králové

Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03

Nemohu hodnotit odborné kompetence lékařky vyjma komunikace. Na základě sdělení věku a typu obtíží jsem byl po telefonu odmítnut k registraci, ačkoliv dle VZP neevidují u této lékařky informaci, že nepřijímá nové pojištěnce. Jelikož má pojištenec právo a poskytovatel zdravotních služeb povinnost písemného zdůvodnění odmítnutí, učinil jsem tak. Dočkal jsem se takové odpovědi, kterou předám k prošetření.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

Úžasná paní doktorka, ochotná, milá, všechno trpělivě vysvětlí i při jejím obrovském vytížení. Pracuje i na úkor svého volného času. Moc si jí vážím. Moc děkuji za léčbu svých dětí skvělé paní doktorce i sestřičce.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

• H

Paní doktorka v mém případě úplně selhala při diagnostice a začala mi léčit vážné onemocnění CNS antidepresivy a tím u mě oddálila nasazení adekvátní léčby. Na specializovaném pracovišti v Praze se při čteních zpráv od paní doktorky nestačili, že ještě jsou neurologové, které neznají doporučené postupy pro diagnostiku roztroušené sklerózy.

• I

S paní doktorkou jsem velice spokojena,našla ksem si ji na základě recenzí a mohu říct,že opravdu nelituji.Kéž by bylo víc takových lékařů!

Naprostá spokojenost. Paní doktorka mi pomohla od migrén a ukrutných bolestí zad. Obojím jsem trpěla cca 10let a nikdo mi nemohl- neuměl pomoct. Děkuji!!!
    Lenka D.

• H

Paní doktorka, je lékař s L. Je to člověk na svém místě, který kromě velmi dobrých a kvalitních zkušeností má i krásný lidský přístup. Přeji ji mnoho úspěchů a hlavně zdraví.

• Výborná lékařka, která mě pomohla k tomu, že i přes silné záchvaty epilepsie, mám nyní zdravou dceru.Už je jí šest let.Jsem jí za to strašně moc vděčná. Je to nejenom perfektní lékařka, ale je také velice vstřícná a chápavá.

• U paní MUDr. Hojdíkové jsem byla v minulosti s mojí těžce nemocnou maminkou na neurol. klinice, měla jsem velké štěstí, paní doktorka velmi příjemná a vysvětlila mi co obnáší těžká choroba mojí maminky, předepsala jí jiné léky - účinnější nežli předešlá lékařka v ambulanci na poliklinice! Jsem ráda, že paní doktorka Hojdíková má svoji ambulanci na poliklinice, každému ji doporučuji! Je to odbornice na svém místě a ještě velmi milá!

• Paní doktorka je opravdu odbornice na správném místě.Děkuji moc za péči o mého synka.Lenka V.

Paní doktorka ve svém oboru nemá konkurenci je opravdu dobrá a ví očem mluví můžu jen doporučit už hlavně to že je skvělý diagnostik a má opravdu dobrý přístup k dětem.