MUDr. Hana Hradcová

Pediatr Více

Kostelec nad Labem 1 adresa

Ordinace PL pro děti a dorost

Neratovická 237, Kostelec nad Labem 27713

My máme velmi dobré zkušenosti, jsme u paní doktorky zatím jen rok máme dvojčátka a vždy bylo vše ok.a doufám že to tak bude i na dále ;)

zachranila mi zivot :-)

• pani doktorka yléči angínua chřipku - tot vše

• Souhlasím, že paní doktorka je to milá, hodná a příjemná. K běžnému obrázku za statečnost přidává i lízátko či bombon. To ale dítě neuzdraví. Volila jsem jí právě pro její vstřícnost k dětem. Když jsme potřebovali opravdu pomoci v její pracovní době, stála jsem před zavřenými dveřmi s cedulkou na které byla opět upravená pracovní doba. Záskok žádný! Poslední případ léčení mé dcery mi otevřel oči a tuto milou a hodnou doktorku měním. Léčila mé dítě 3 neděle na "obyčejný" kašel. Po týdnu nelepšení vždy měnila sirupíky, bez výsledku a ke zlepšení stavu to nevedlo. Poté bylo dítě týden ve školce a problém tu byl zpět. Prý je to jen rýma a na ten kašel mám dávat dál nějaký sirup. Při vyšetření jiným lékařem bylo zjištěno že má angínu s bronchytýdou. Na šelest nás také vůbec neupozornila.
    Tak pokud máte možnost volte jiného lékaře. To že tam tentokrát nebyla bylo pro dobro věci.

• Navštěvujeme paní doktorku se dvěma ratolestmi a máme s paní doktorkou i její setřičkou velmi dobré zkušenosti, jak po stránce lidské tak i po stránce odborné (navštěvuje její ordinaci i několik ratolestí spokojených sousedů z oboru). Paní doktorka není první pediatr kam docházíme a tak máme srovnání na to, abychom ji mohli jen doporučit.

• D

Paní doktorka je velmi milá,ale bohužel to že je milá předčí její zdravotnické znalosti.Jako dítě sem měla sloupaný jazyk do krve a ona nám na to řekla že to je angína a že mám v létě ležet v posteli.Šli jsme za jiným lékařem a ten nám řekl že to je jen nedostatek zinku,s tim že mi dal pár tabletek a šli sme domů.To nemluvím o tom že nechce posílat na vyšetření k jiným lékařům.Na všechno cpe antibiotika a nic víc jí nezajímá.Svoje dítě by sem k ní nikdy nepustila.Paní doktorka je opravdu hodná jednáli se o kašlík,rýmičku a podobné blbosti,ale s vážnou nemocí si neví rady.Už se stalo a né jen jednou že díky ní zemřelo dítě! Malé dítě pana exstarosty Králíka,prej mělo bolesti z růstu ovšem nakonec se ukázalo že zemřelo na metastázy v kostech.Děkujeme paní doktorko že se o nás staráte!

• Bez problémů.Vždy příjemná, pozná co se děje a celkem rychlá.

I já souhlasím, že je paní doktorka velmi zkušená. Ve všem poradí, je milá, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by měla špatnou náladu, nebo mne za něco kritizovala. Vždy si udělala čas. I přístup sester je vlídný. Myslím, že je pediatrem na svém místě a že si rozhodně zaslouží velký dík.

• R

pani doktorka je velmi zkusena a velice obdivuji to, i kdyz jsem se toho zprvu bala, ze i presto, ze jsem k ni chodila ja, ma sestra, jeji tri deti a ted i muj 6ti mesicni syn, tak jeji nazory a rady nejsou staromodni, ale jde s dobou, kojeni, prikrmy...
    Je velice hodna, pokazde se s mym synem skoro mazli a on se na ni smeje a libi se mu u ni, presne takhle si na ni pamatuji i ja, jako dite.
    Usmevava, hodna, mila, po telefonu poradi, ma vzdy cas na otazky, muzu rict, ze se k ni vzdy tesim :-)

• A

Velmi zkušená a soudná lékařka, kam mi paměť sahá.