Chrudim
Lenka
K paní doktorce normálně nechodím, dnes to mohlo být poprvé, protože naše dětská MUDr. je nemocná. Syn měl ráno 38,6 horečku, zvracel, usínal mi v čekárně, protože celou noc nemohl pořádně spát. Do čekárny jsme přišli v 8h. Do 9:05h vyšla z ordinace pouze jedna maminka s dítětem, nikdo další tam nevešel. Jelikož před námi byly ještě další 4 děti, mohli bychom tam třeba čekat do odpoledne, kdyby to šlo tímto tempem.. Jeli jsme jinam, na tohle čas ani nervy nemám..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
bylanka
Chodím k paní doktorce se synem 3,5 r a velice ji doporučuji. Je velice milá a vnímavá k dětem a vždy je připravena je vyslechnout. Sestřička je velmi milá a příjemná. VELICE DOPORUČUJI!!!
I touto cestou bych chtěla poděkovat paní doktorce i její sestřičce za odbornou práci, báječný přístup k dětem, ale i rodičům, pochopení a podporu, když je dítě nemocné. Kdybytak všichni lékaři byli takto zodpovědní a příjemní k tomu! Všem tuto ordinaci vřele doporučuji.
k paní doktorce jsem chodil já i bratr od malička. nyní k ní chodíme se synem a nemám důvod ani přemýšlet nad kýmkoliv jiným. ostatní hodnocení jen potvrzují to, co já vím již dlouho. vřele doporučuji. David Pešek
Jsem velice spokojena, velmi mi s dcerou pomohla a pomáhá.
Vážení přátelé, Takto má vypadat SPRÁVNÁ DOKTORKA.Mám dvě děti. Velice ráda používám alternativní léčbu takovou, aby byla co nejšetrnější k dětskému organismu.
Vůbec nemám obavu s paní doktorkou tuto léčbu konzultovat. Když se mi nelíbí předepsané léky , je schopná mi nabídnout jinou alternativu, nebo mi důkladně vysvětlí důležitost této léčby.Paní doktorka je milá, vstřícná, empatická, je na ní vidět, že svojí práci má ráda. K dětem je velice citlivá. Jana Horníková• • •
K paní Brabcové chodim už od narození a moc jí chválim už se těšim až mi bude 13let a půjdu k ní.Floriánová Šárka
K paní dortorce chodím se synem od jeho narození - tzn. 2 roky a zatím jsem velmi spokojená. Je vždy milá a vše nám důkladně vysvětlí a ve všem poradí. Mohu ji jen doporučit.
Moc se mi líbí, že paní doktorka hned nepoužívá nejradikálnější léčbu. Nedává s oblibou antibiotika apod., pokud to není nutné... Velicé milá a ochotná vše lidsky (ne medicínsky) vysvětlit. Sestřička je také velmi hodná.
petra blažková
K paní doktorce jsem chodila jako dítě já a moji sourozenci,vždy byla velmi milá,ochotná,snažila se najít nejlepší způsob léčby.Chodili jsme k ní velmi rádi.Dnes k ní chodím s dcerkou a synem,přístup se nezměnil,jen jsme o pár let starší.Děti se paní doktorky nebojí,vždy je k dizpozici a ochotná.Moc ji děkuji a všem jen doporučuji.