MDDr. Eva Stojaspalová

4 názory

StomArch s.r.o.

Husova 628, Uherské Hradiště 68601

4 názory

Se zubařů jsem měla strach a negativní zkušenost . Paní doktorka dokázala můj strach zahnat, zákrok vůbec nebolel. Sestřička i paní doktorka byly moc milé. Moc děkuji.

• StomArch s.r.o. Jiný  •

Skvělá péče,z dob pusobeni mudr XXXX zachováno přívětivé prostředí a lidský přístup k pacientovi. Není to tak docela samozrejme.

• T

Dobrý den, mám s paní doktorkou diametrálně odlišné zkušenosti. Lékařka je naprostý profesionál a odborník. Všechny problémy, které jsem měl, vyřešila a hlavně dopodrobna vysvětlila. Řekl bych to tak, že se sestřičkou (mimochodem taky výborná) tvoří vynikající tým, což se projevuje i v péči o pacienty.
    Tisíceré díky
    Tomáš Sedlařík

• StomArch s.r.o. Jiný  •

Mladá paní zubařka nepatří kvalitou ošetření do jednadvacátého století. Poškodila při zákrocích 3 zuby, které jsou nyní bolestivé a vynakládám další prostředky do jejich opravy, mimo to přehlíží kazy, bagatelizuje následky.

Nemůžu to klást úplně za vinu, ale její ordinace disponuje naprosto základním a nedostatečným vybavením. Dbejte na své zdraví, a určitě zvolte kvalitní zubní kliniku kterých je v UH několik.

Paní Stojaspalovou určitě doporučit nemohu.