MUDr. Eva Dostálová

Karlovy Vary 1 adresa

Gynekologická privátní praxe

nám. Dr. M. Horákové 8, Karlovy Vary 360 01

• A

Určitě nedoporučuji,horší jednání(vlastně žádné)jsem nikdy nezažila.Nezájem o pacientku,chlad a arogantní jednání.Co jediné můžu pochválit je příjemná sestřička.

• Paní doktorka byla můj první gynekolog a byla to hrozná zkušenost. Skoro nepozdravila, nebavila se se mnou, při vyšetření byla téměř hrubá. Po změně lékaře jsem byla překvapená, jak vlastně může být gynekolog příjemný a že jeho návštěva není zase takové trauma.

• Pokud chcete mít jistotu,že budete pod opravdu dobrým lékařským dohledem tak doporučuji jiného lékaře.Maminka k paní doktorce chodila roky a teprve v 62 letech se po několika žádostech dočkala poprvé v životě vnitřního ultrazvuku a tím i vyšetření ,které si vyžádala.Přestože se už velice dlouho necítila dobře vždy ji paní doktorka odbyla slovy ,že žádný problém nevidí ,že to je k přechodu(podotýkám ,že tuto větu maminka slýchávala od svých 35 let).Se slovy ,že nechápe co na ní kdo uvidí ji přeci jen nakonec paní doktorka žádanku dala a maminka skončila v nemocnici se zhoubným nádorem jak se říká za pět minut dvanáct.Přeci jen na ní bylo co k vidění...Jen škoda,že to neviděla ona při pravidelných prohlídkách už dříve.Jsem ráda,že se o maminku postarali v nemocnici,podrobila se operaci,teď ji čekají ozářky a snad už je vše zlé za námi..Takže zkušenost s touto paní doktorkou je pro nás ta nejhorší.Jedinou věc,kterou dělá poctivě je vybírání poplatků ....

• Musím se přidat k již dvoum zmíněným názorům o první návštěvě u paní doktorky, byla mou první zkušeností s gynekologií vůbec a tato zkušenost nebyla příliš příjemná. Myslím si že při první návštěvě by měl být doktor více komunikativní, informovat a rozhodně být citlivější. Naštěstí jsem žádný gyn.problém za 3 roky u paní doktorky neměla, ale už jen přístup k mým otázkám mě vážně zarážel, protože odpověď.."to jste zase někde něco četla co??!!" mi nepřišla od lékaře úplně standartní.. Dneš již druhým rokem chodím k jinému varskému gynekologovi a jsem moc spokojená jak s přístupem, tak s péčí..

• každá potřebuje něco jiného.ale paní doktorka mi vyhovoju je příjemná.narozdíl od jiných lékařů dělá citologie takže naopak když se něco děje příjde na to brzy.kdyby jsem od začátku chodila k ní neměla bych tolik problémů.řekli mi že nemůžu mít děti a paní doktorka mi pomohla a teď už budu maminka.neříkám že vždycky se musí smát a být nejpříjemnější.je to taky člověk a má své problémy.jinak jestli si chcete dítě nechat se vás ptá každý lékař.je to logická otázka vzhledem k opůštěným dětem.nikdo vám do hlavy nevidí.

• K paní doktorce jsem přestala docházet, protože mně nebyla schopná vyřešit můj vlastně první gynekologicky problém v době, kdy jsem začala mít typické přechodové problémy. Při mé poslední návštěvě, kdy jsem ji sama navrhla, jestli by nebylo tedy například vhodné brát některý z nehormonálních přípravků, mi řekla, že ano, že tento přípravek má okamžitě k dispozici a začala procházet internet s tím, že jestliže se pro něj rozhodnu, prodá mi jej za tolik a tolik, zatímco v lékárně bych za něj zaplatila tolik a tolik. Chtěla jsem se o problému dozvědět víc, ale paní doktorka už byla zaměřená pouze na předmětnou obchodní transakci a díky mému otálení znervozněla a chovala se najednou úplně neprofesionálně a to je slabé slovo. Tento přístup a jednání doktorky mě velmi urazil. Byla jsem v tu chvíli okamžitě rozhodnuta už k ní nikdy nejít. Přešla jsem prostě k jinému doktorovi, který mi můj, téměř dvouletý problém, byl schopen odborně řešit.

• Paní doktorka ve velice precizní já si myslím že to stačí

• S

Paní doktorka je milá v rámci etikety, necítila jsem ale účast či empatii. V mém případě nic nezanedbala, ale také neudělala nic extra. Stroze vykonávala svou profesi. Když jsem přišla jako těhotná, natvrdo se zeptala, jestli chci v těhotenství pokračovat nebo ne... Po změně lékaře jsem obdivovala, když vstal od stolu a na pozdrav mi podal ruku. To jsem u dr. Dostálové nepoznala.

Paní doktorka je vždy příjemná,vše vysvětlí.Doporučuji!!!!

• A

doporučuji