Edita Štruplová

Pediatr Více

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

4 názory

Ordinace PL pro děti a dorost

Nerudova 686, Kralupy nad Vltavou 27801

4 názory

• S paní doktorkou jsem velice spokojená nedám na ní dopustit a sestřička je taky ůžasná velka spokojenost

také se připojuji s negativním názorem. Překvapilo mě, že byla úplně prázdná čekárna a pak jsem pochopila proč.... opravdu velmi nepříjemná, neco si žbrblala pod vousy, mě a dítě v podstatě ignorovala a také mluvila hlavně o počasí a jeho vlivu na dítě. Rozhodně nedoporučuji.

• byla jsem nucena navstivit tohoto lekare, protoze byl zastupujici nasi pani doktorky. musim rici, ze jsem byla jak v jirikove videni. po vikendu stravenem po pohotovostich, kdy dite melo teploty kolem ctyricitky jsem doufala, ze mi pani doktorka da fundovane a jasne informace. po tom, co mi saho dlouze vysvetlovala, ze na stav ditete ma jiste vliv pocasi, studena a tepla fronta, tlak a podobne jsem opravdu byla velmi netrpeliva a nervozni. nakonec nas odeslala na ORL. prohledla nas pomalu od stolu a v podstate mi s nicim neporadila. rychle jsem tedy dite oblekla a presunula se na druhym zastupujicim lekarem nasi pani doktorky. tezko se tento zazitek popisuje....kdo nezazil asi nepochopi.

• Vždy ví co mi je a udělá vše proto aby mě opět uzdravila, je příjemná, hodná a vstřícná, palec na horu!