Albína Krejčího 1a, Letovice 67961
Mirin
Do ordinace jsem docházel zhruba 20 let a pravidelně absolvoval preventivní prohlídky, dvakrát ročně. I přes tuto pravidelnost mi po přechodu k jinému lékaři byly zjištěny čtyři neléčené kazy a několik zánětů u kořenů zubů, které vznikaly dlouhodobě. Po celou dobu mi nebyly pravidelně prováděny rentgenové snímky, což považuji za zásadní nedostatek v diagnostice. Jeden ze zubů byl po prodělaném abscesu ponechán 4 týdny otevřený bez systematického řešení. Výsledkem je nyní rozsáhlá a finančně velmi náročná léčba, které se podle mého názoru dalo předejít při důslednější a modernější péči. Tuto zkušenost sdílím jako varování pro ostatní pacienty.
• Praktický zubní lékař • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Veronika
dlouhá čekací doba i po objednání, sestra se chová arogantně a povýšeně, s ní je obtíž se jen telefonicky objednat, paní doktorka zvládne to vrtaní těch kazů ale jen povrchově, jestli někdo řeší závažnější problém.. zkrátka nedoporučuji
• Praktický zubní lékař • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jarmila
Ne zcela profesionální přístup k pacientovi, neochota , velmi dlouhá čekací lhůta, složitější zásahy do chrupu pacienta jmenované lékařce dělají zjevně velké problémy.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marie Suchnová
Já jsem spokojená na 100 %. Milá, hodná, zodpovědná, klidná . Neměnila bych.
Š
Šichová
Paní doktorka i sestřička, jsou velice příjemné. Jsem velmi spokojená s péčí o mé zuby a hlavně přístupem ke mě, jako k pacientovi.
Hodná a svědomitá lékařka s příjemmnou sestřičkou.
The best dentist!
Paní doktorka je velice ochotná, vstřícná a hodná. Jsem s ním nadmíru spokojen. Vždy ví, jak lidem pomoci. Díky.
MUDr. Kopáčkovou musím hodnotit velmi kladně ve všech směrech. Jednak za velmi lidský ochotný a pozitivní přístup k pacientovi. Jadnak a hlavně za provedené výkony - kvalitně provedená práce. Po konzultaci s mými známými jsem zjistil, že i placené výkony nejsou drahé - rozhodně se v Letovicích najdou "dražší" lékaři. MUDr. Kopáčkovou mohu vřele doporučit všem pacientům.
Luboš Kousal• • •
spokojený a vděčný pacient
Paní doktorka je velice obětavá a vstřícná, citlivá svým přístupem k pacientovi.
Patří jí veliké poděkování. Pokud si někdo rád počká na dobré ošetření, někdy i v zaplněné čekárně, určitě bude jen spokojen. Já osobně jsem velmi spokojen se vstřícností paní doktorky a zřejmě i většina pacientů, kteří svoji spokojenost nemohou projevit pouze elektronicky. Určitě se však většina pacientů na paní doktorku ráda usměje a do její, někdy zaplněné čekárny, ráda vrací. Pokud někdo moc spěchá, ať tedy hledá vyprázdněné čekárny. Na své zdraví si musí každý vystát tu svoji frontu. Zvláště v období, když je stomatologů nedostatek. Paní doktorce a setřičce jen veliké díky za veškerou péči a obětavost.• • •