Dnešní návštěva byla absolutně boží, až se mi skoro nechce věřit, že šlo opravdu o ošetření zubů :-) Slečna Kupsová …je milá a profesionální. Vše mi vysvětlila a po celou dobu se perfektně starala o moje pohodlí :) Bála jsem se, že dostanu vyhubováno, ale naopak - dostala jsem užitečné rady a dostalo se mi precizního ošetření.
I když to bude znít trošku divně, tak se těším na další návštěvu :-)
Paní Hana Chmelařová ošetřuje můj chrup již několik let. Přišla jsem k ní s letitým rozsáhlým zánětem a krvácením dá…sní, který se díky pravidelnému používání mezizubních kartáčků a kontrolám a ošetřením v ordinací zcela odstranil. Došlo ke zlepšení stavu dásní, k jejich stažení a tím zpevnění uvolněných zubů. Jsem vděčná za pečlivé ošetření a kontrolu, díky níž se daří mému chrupu podstatně lépe.
Včera jsem absolvovala vstupní prohlídku, následné odstranění kamene a nečistot a instrukci správné hygieny ústní du…tiny u paní hygienistky Jakubové a musím říct, že jsem s výsledkem maximálně spokojená. Za své spodní přední zuby jsem se díky zubnímu kameni a nečistotám poslední dobou opravdu styděla. Je vidět, že svou práci dělá ráda a také ji dělá dobře. Všechno ochotně vysvětlí, upozorní vás, kdy to bude více či naopak méně nepříjemné (dle velikosti a umístění kamene). Neváhejte!!! Skvělá volba!!! Konečně se zase ráda usmívám :) Děkuji Vám!
Velmi šikovná a příjemná dentistka, vše mi krásně vysvětlila a poradila mi . Zuby mi ošetřila velmi citlivě, a je zn…át velký rozdíl....určitě doporučuji ...