Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Psychologické poradenství • od 1 000 kč
Krizová intervence • od 1 000 kč
On-line konzultace • od 1 000 kč +1 Více
Psychologické vyšetření • od 1 300 kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
O mně
Jsem psycholog a frekventant komplexního psychoterapeutického výcviku. Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Filozofické fakultě Jagiellonské U...
VíceSpecializace
Psychologické vyšetření
od 1 300 kč
4 názory pacientů
Valerie J.
Je empatický, milý a dobře se mi s ním pracovalo. Sezení byla příjemná, nechával mi prostor se vyjádřit, zamyslet se a uvědomit si mnoho věcí. Opravdu mi pomohl. Mohu jen doporučit.
Veronika
Skvělý přístup,pomohl mi jít dál a začít žít. Každé sezení mi volilo chuť do života a nasměrovat správným směrem . Mohu jen doporučit a panu Danelovi patří velké poděkování za všechno.
Ondřej
K Davidovi Danelovi jsem chodil týdně po dobu dvou let na podpůrnou terapii k léčbě depresí, úzkostí a závislosti. Jsem si jistý, že bez jeho podpory by se mi i s psychofarmaky nepodařilo dosáhnout takového zlepšení, že jsem nyní mohl terapie přerušit. Po organizační stránce je spolehlivý a praktický, v terapii velmi respektující. Dokáže velmi pozorně naslouchat a ve správný moment položit otázku tak, že postupně sami změníte náhled na své problémy a sami najdete řešení. Má mojí plnou důvěru a kdybych se někdy znovu dostal do obtížné situace, určitě se na něj znovu obrátím.
Monika
Spolupráci s Davidem mohu vřele doporučit, obrátila jsem se na něj v náročném období a jsem za to ráda. Setkala jsem se s přijetím, pochopením a profesionálním přístupem. Sezení pro mě byla bezpečným prostorem, kde jsem mohla svobodně přinášet, co jsem potřebovala.
Davide, moc Vám za Vaše provázení děkuji a přeji vše dobré do dalších dnů a praxe!
O mně
VíceSpecializace
- psychoterapie
- dětská psychologie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.