MUDr. Daniela Holešová

Zubař Více

Opava Dent s.r.o.

Těšínská 66, Opava

Paní zubařka je profesionál a kvalitně odvádí svou práci. Jen nechápu, proč jiní zubaři jsou schopní a ochotní během pravidelné prohlídky odstranit pacientovi zubní kámen, ale paní zubařka na toto nemá čas a posílá na tento zákrok k dentální hygienistce. Což jsou navíc jednak finance, ale také čas, protože si člověk musí na prohlídku u dent. hygienstky vyhradit čas v jinou dobu.

• Opava Dent s.r.o.  •

• Skvělé, dneska jsem byl oficiálně na druhé návštěvě, ale prvním zákroku. Doktorku doporučuji všem, kteří hledají kvalitu. Rozhodl jsem se nechat si zpravit všechny zoubky a už teď vím, že na správném místě. Doktorka i sestra milé, přístup super, domluva bezproblémová a zákrok bezbolestný. Vždy jsem zubaře a věci okolo zubů nenáviděl, ale tady v ordinaci nemám problém.

• Z

Super, velmi lidská, bezbolestná. Čekáte déle jak 10 minut a sestra se vám za to přijde omluvit. To jsem nezažila.

• H

Skvělá doktorka a také moc příjemná! A hlavně děti k ní jdou vždy s úsměvem a to je k nezaplacení !!!

• je to nejlepší zubařka.na ni mám jenom kladne stránky žadne zapory!!je vstřícná ochotná,a strasne hodná.všem moc doporučuji!

• Všem můžu jen vřele doporučit, je to profesionálka. A to že je to u ní drahé to je každého věc jestli je ovhoten za to zaplatit.

• Výborná zubařka. Profesionální a zároveň velmi příjemná, vstřícná.

• Skvělá lékařka,profík jakých je málo a hlavně lidský přistup.Všem doporučuji.

• super,příjemná,vstřícná,profík

K paní doktorce docházím s dcerami už několik let. Nejde jinak,než ji popsat v superlativech - hodná, empatická, velmi ochotná, vždy s námi předem probere zákrok, jako člověk je "velmi příjemná", jako lékař je profesionál! VELMI doporučuji! Doufám,že i v jiných oborech natrefím někdy na tak skvělého lékaře.