Purkyňova 6, Mikulov 69201
Z
Zdeněk
musím říct že souhlasím s negativními recenzemi, od začátku nepříjemné nadřazené chování, neochota vyslechnout, skákání do řeči, obvinění že pro svoje zdraví nic nedělám a jen sedím doma na prdeli (to řekla doslovně), jsem aktivní člověk, rehabilitační cvičení cvičím dvakrát denně, každý druhý den si dám několikakilometrovou procházku a jestli mi něco vadí tak vnucovaná křivda, ano upřímnost oceňuju sám jsem případ "co na srdci to na jazyku" ale aby mi doktor i po vysvětlení vyloženě vnucoval jeho názor že jsem línej lajdák je přes čáru. mnohem více ji zajímala dokumentace, místo cd chtěla papírovou formu, vidět tohle a tamto a že když nic nedělám tak bych mohl druhý den zajet na ty kliniky atd ať mi doplní dokumentaci podle jejích představ a objednala mě na další kontrolu (nebýt svátku a víkendu) během tří dní, takže souhlasím i s tím hrabáním poplatků za prohlídky. doufám že na ni už příště při záskoku nenarazím a budu se setkávat pouze s doktorkou ke které jsem se registroval
• Praktická lékařka • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
můj dědeček měl dlouhodobé problémy. Příznaky chřipky, časté horečky, pocení, slabost, ... "Milá" paní Dr. dědečkovi arogantním způsobem doporučila, ať si koupí Paralen a jde se potit!!!!!! Nyní leží děda v nemocnici s diagnózou leukémie, dalo se tomu předejít?! :(
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem u paní doktorky již 28 let a nedám na ní dopustit je to perfektní ženská a to jak se říká co na srdci to na jazyku tím myslím že paní doktorka někomu řekne to co si myslí je v naprostém pořádku někteří pacienti jsou podle mého názoru moc úzkoprsí.A k těm náladám jak si někdo stěžuje proboboha uvědomte si je to jen člověk a když se ji tam denně vystřídá několik různých pacientů z rozlišnou povahou tak se ji nedivte že zvýší hlas.A na závěr komu se to nelíbí má možnost výběru lékaře.
Super baba.
Ke mě se chová mile, ovšem chodím tam asi tak jednou za rok..
March
Z toho výběru praktických lékařů v Mikulově je MuDr Horová nejlepší. Někomu se může zdát nepříjemná, ale když jsem měla zdravotní problémy, všechno se mi snažila vysvětlit a pomoci. Takže já jsem s ní spokojená.
Mikulov
MUDr.Horová ,arogantní,pořád chodíte na kontroly a pořád platíte poplatek .Upřimné jednání souhlasí ,ale musí se k lidem chovat slušně a ne s nadhledem.Má vždy pravdu ,neposluchá Váš nazor.Vše musí být jen podle ní.
Hanka
Nevyšetří, nezná složení a účinky léků(potvrzeno jinými lékaři), nepříjemná. Když si neví rady, tak Vás pošle k někomu jinému. Hlavně, že pořád chodíte na kontroly a pořád platíte poplatek za vyšetření i když se nepodívá ani do krku.
Vlaďka
Paní dokrorku znám od dětství,
nemám dojem, že by se chovala spatně k lidem. Jenom rovnou a přímo řekne jak se věci mají a co si myslí.
Upřimné jednání je dnes opravdu vzácností.Pokud Vám to někomu vadí je to jenom Vaše škoda. Po odborné stránce byla vždy pečlivá a snaží se pacientovovi pomoci.
To, že se dnes lékař musí vedle péče o pacienta, starat o peníze, a tím ztrácet čas, který by mohl pacientovi také ještě věnovat, není z její hlavy. Jak jistě víte, je to výplod "vyšších hlav a hlaviček"• • •
May
K paní doktorce Horové chodím léta. Dojíždím k ní až z Brna (60km) DOPORUCUJU.. a Essy zajimalo by me, proc tam lezes, kdyz se ti nelibi.