MUDr. Božena Zichová

Luhačovice 1 adresa

Privátní stomatolog

Nádražní 282, Luhačovice 76326

• V

Odešla jsem od paní doktorky,jelikož se ZNAČNĚ zhoršila!Souhlasím s tím,že z nepochopitelných důvodů odmítá dát anestezii,i když jsem jí několikrát nabízela,že si ji zaplatím.Jinde jsem se s podobným přístupem nesetkala a zubaři jinde v tom nevidí sebemenší problém,naopak má nynější zubařka se mně automaticky ptá jestli by mi to vadilo pokud mi ji dá např. u vrtání..Paní doktorka by měla změnit přístup,jinak jí nakonec nezbydou pacienti.Jsem ráda,že k ní už nechodím a ostatní její pacienty velmi lituju.

• Nemůžu doporučit a také nemůžu souhlasit, že tu člověk nezaplatí nic navíc, naposledy, kdy mě plombovala jeden zadní zub, mi po zákroku řekla: tak dáte mi 200,-, dala jsem tam "lepší" plombu. Jak lepší? A že by se mě někdo zeptal před zákrokem,jestli to chci? Tohle já nepovažuji za korektní jednání. Bohužel...

• Nedoporučuji, zkazila mi zuby. Ještěže už jsem jinde, kde stále hodnotí její práci, jako látání a zanedbání. Možná spravuje dobře jen svým kamarádům, nebo kamarádům kamarádů. Metody, které používá, jsou metody z pravěku. Jeden příklad z mnoha: zablombovala mi zub i s dásnem - dásno uhnilo.

• Nejlepší na celé jižní moravě, jezdíme za ní 60km, takže opravdu to stojí zato. Paní zubařku na 100% doporučuji

• V

Nevím,komu šlápla paní doktorka na kuří oko, ale ze zkušeností vím, že jsou to většinou nepořádníci, kterým se nemůže nic říct. Se sestrou naopak mám velmi dobré zkušenosti já i celá naše rodina. Objednací doba i hodina je vyhovující a přesná. Někdy dokonce nás přijmou i chvíli před objednáním. Což, každý člověk, který je zaměstnán, ocení. Měl by se každý zamyslet sám nad sebou. Jak se chová k ostatním, tak se ostatní chovají k němu. Bohužel tato formulka platí vždy a všude. Když je vstřícný přístup pacienta, je i vstřícný přístup zdravotnického personálu.

• Po všech stránkách vynikající.
    V ordinaci i mimo (hlavně na Velikonoce).

Velmi dobrá a hodná paní doktorka, ochotná, umí svoji práci a k pacientům je milá.
    A sestra - vůbec se nám nezdá "uštěkaná", jak píše pacient z Luhaček.

• V

S péčí paní doktorky jsme celá rodina moc spokojená!Chodíme k ní už leta a neměnili bychom.Sestřička je taky fajn,nikdy jsme neměli žádnou špatnou zkušenost.Navíc velmi kladně hodnotím to,že objednací čas je dodržen a nečeká se.
    Moc děkujeme za péči!

Absolutní spokojennost

Paní doktorka bývala svého času opradu skvělá!!Jenže s kým teď mluvím a přijde řeč na zubaře a na zmíněnou paní doktorku,tak se zdá,že to poslední dobou není co to bývalo a péče značně polevila...dřív si bez řečí všimla zubního kamene atd.,ale nyní pokud se jí něco vyloženě neřekne nebo o to nepožádá,tak sama nic nenavrhne nebo si "nevšimne".
    Jinak opravdu musím říct,že dříve jedna z nejlepších zubařů v Luhačovicích vůbec,tak budem doufat,že tohle je jen její nějaký"výpadek".
    Negativum ale v ordinaci má nesporně:-(((na čemž se shodli všichni co navštívili tuto ordinaci-je to její sestra.Je nepříjemná,má nevhodné komentáře (např.na stav zubů,což by spíš hodnocení příslušelo paní doktorce a ne sestře)a je děsně uštěkaná!!!!!!!!!!