MUDr. Božena Bizoňová

Karviná 1 adresa

Poliklinika Karviná

Žižkova 2379/54a, Karviná

• T

Po minulé špatné zkušenosti kdy mi sestra řekla na dotaz že mě bolí dáseň mi bylo zděleno že si mám čistit zuby a že se kvůli mě nestihla ani nasnídat tak to už je síla!Dnes opět jsem volal ohledně sysna že ho bolí zoubek kdy můžeme přijít.Sestra mi zdělila arogantním tónem že můžeme přijít následujíci den ale stejně si počkame.... to chapu.Vzhledem k tomu ze se jedná o malé dítě myslím si že by mohl být přístup daleko lepší a ne byt arogantní až drzá.Hlaška od sestry "jak se do lesa volá tak se z lesa ozyvá si myslím už byla hodně za hranou.

• Poliklinika Karviná Jiný  •

Úžasná zubařka. Milá, profesionální a empatická. Mám hrozný strach ze zubařů, ale paní doktorka i sestřička mě dokážou vždy uklidnit (nakonec i vtipkujeme). Všem bych přála takový profesionální a lidský přístup.
    Budínská Anna

výborná, milá, u věcí přemýšlí krok dopředu, to se jen tak nevidí, dávám 5 !! Tom

• T

Úžasná zubařka. Profesionální přístup a empatie. Přešel jsem k ní od Sirotové a lituju každého ztraceného roku, kteréhož jsem to neudělal už dřív :)

• velmi milá a příjemná

• Moc milá a šikovná paní zubařka:)

Výborná péče, strach přejde už při vstupu do ordinace, člověk si uvědomí, že má ve svých rukou své zdraví. Doktorka i sestra velmi příjemné a milé.Děkuji.

• D

Velice dobrá zkušenost. Začal jsem u ní na škole a teď za ní jezdíme 30 km i s dětmi!

• Ano, velmi dobrý stomatolog.

• H

Vynikající zubařka, velice milá k dětem. Díky ní nemají moje děti strach ze zubaře a starají se vzorně o své zoubky. Snaží se udělat pro pacienta maximum a to je myslím důležité. Sestřička je taky bezvadná. Díky holky!