Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.

Vltavínská 1289/10, Třebíč 674 01

Je mi jedno, zda je pani doktorka mila ci ne. Nechapu, proc pravidelne se deje to, kdyz se objednam mesic dopredu na urcitou hodinu. Stejne me vezme minimalne s hodinovym zpozdenim. Kazdy nema cas sedet pul dne u doktora.

Navic si pani doktorka Gothova, ktera s pani Konovou sdili ordinaci, na odpoledni smeny chodi zpravidla se zpozdenim a tez bere objednane pozde a nikoliv dle smluveneho terminu.

Nereknu, kdyby se to stalo jednu za cas. Kazdy ma pravo na zdrzeni atd. Ale toto se delo kazdy mesic pri mem dochszeni na pravidelne konroly v tehotenstvi.

• Paní doktorce dávám to nejlepší hodnocení, mé dceři Lence našla rakovinu
    vaječníku. Zajistila ji kompletní léčbu, i v Praze. Dá se říct, že ji umožnila prožití 6-ti let důstojného života s touto nevyléčitelnou nemocí.Tímto ji chceme
    poděkovat,protože ji dcera měla velice ráda.

• Milá,vstřícná,ochotná,obětavá,tak to je moje paní doktorka Bohumilka Konová :)

• Paní doktorka je naprosto úžasná a pozorná. Bohužel jsem se přestěhovala 150 km od Třebíče a hledám si nového lékaře/ lékařku. K paní doktorce chodím 14 let (od svých 16). S těžkým srdcem teď od ní odcházím.
    Vždy, když jsem byla k paní doktorce objednaná se mi nestalo, že bych čekala dlouho v čekárně. Většinou jsem šla do 10 min do ordinace k sestře a poté čekala na kabinku. Ráda bych paní doktorku doporučila, protože jsem s ní byla miximálně spokojená.

• Paní doktorka je velmi mila, vstřícná, ochotná a vždy mi vše vysvětlila tak jak sem potřebovala, je citlivá. Jedinou výhradu ktreou bych měla je k sestře Uhrecké, je opravdu nepříjemná a mela by své chování změnit, chapu že to není jednoduché povolání (je to spis poslání) sama jsem zdravotní sestra, ale kdo se má dívat na ten její s prominutím otravený ,,ksicht,,? Pokud tu praci nechce delat tak az jde pryc nebo at zmení chování, na ty její nepríjemné nálady oravdu není nikdo zvědavý

• Chtěla bych se zeptat,jestli je potřeba se předem objednávat,když jdu jen pro recept??Bojím se totiž zaklepat,abych nedostala vynadáno =) jak to děláte vy dámy??

• Chodím k paní Dr. už od 18 let.Nikdy sem s ní problém neměla.Je velmi hodná a milá.Až na jednu sestřičku,která je stále nepříjemná.Bohužel mě i paní Dr. znepokojila.Když sem otěhotněla,měla sem problémové těhotenství,bylo vše v pořádku,až do doby,kdy sem měla obavy,že dítě je veliké a já mám úzkou pánev.Paní Dr. mě uklidnila,že vše bude v pořádku.Opak byl pravdou.Porodit sem nemohla,kleště,zvon,nakonec císař.Až po roce a půl mě paní Dr. při prohlídce oznámila,že sem porodit nemohla přirozenou cestou,protože mám úzkou pánev.Chodím k paní Dr. stále,ale začínám pochybovat a bohožel ta důvera už není taková.Uvažuji o jiném lékaři.

• doporučuji

• Paní doktorka je moc fajn.. Jen tu sestru - p. Uhreckou- by to chtělo vyměnit.. Její nevhodné chování je neměnné již dlouhá léta..

• Dopručuji! Velmi dobrá, příjemná doktorka.