MUDr. Bohumil Špalek

Zubař Více

Třebíč 1 adresa

Privátní stomatolog

Svatopluka Čecha 39, Třebíč 67401

• Dneska mi pan doktor pomohl od bolesti. Již v minulosti jsem se přesvědčil o tom, že je veliký odborník a svojí práci rozumí. Mohu ho jedině doporučit.

• Poslední můstek, který mi pan doktor dělal před 25 lety dosloužil letos. Přijal mě bez jediného slůvka zpět mezi své pacienty a opět mi dal absolutně do pořádku moji ústní dutinu. Je prostě skvělý a neméně skvělou má sestru. Jsem obrovský strašpytel, bojím se úplně hrozně, ale pan doktor to chápal, byl ohleduplný, milý, netrápil mě, ani netýral, byl laskavý a ohleduplný, zase se mohu beze studu usmívat, protože se nemusím stydět za špatné zuby. A navíc má naprosto úžasnou sestřičku. A vždycky byl takový, i před 25 lety!!!

• Pan doktor je velice příjemný, stejně jako jeho personál. Byla jsem v jeho péči a díky tomu, že situaci nevzdal a poctivě v ošetření pokračoval po více návštěv, nemusela jsem zuby předčasně zbytečně ztratit. Jsem za to moc ráda.Patří mu můj dík. Vím, že pokud bych navštívila stomatologa v místě svého bydliště, dopadla bych jinak - trhalo by se hned.

• Dobrý den. Moje matka k němu chodí již několik let,většinou byla spokojená, a já už 3.rokem. Do doby, než jsem měla zubní kaz, byl velmi slušný,ochotný. Nedávno se mi udělal kaz a jeho chování bylo úplně jiné. Zuby mám velmi citlivé a proto jsem ho poprosila o umrtvení. On mi na to řekl,že to nepřipadá v úvahu. Když jsem dala při vrtání najevo, že to bolí, začal zvyšovat hlas s tím, že ví, co může bolet, a že tohle mě rozhodně nebolí. Navíc na sestru koukal takovým výrazem, že jsem úplná ,,kráva" . Je možné, že jiného pacienta by toto nebolelo,ale každý máme práh bolestivosti jinde,každý pacient je jiný, takže ať tuto diagnózu nechá na každém pacientovi. Injekcí by si rozhodně ušetřil nemístné rozčílení.

• Pan doktor je velice znalý a dokáže poradit, doporučuji!