MUDr. Barbora Smolková

Zubař Více

Praktický lékař stomatolog

E. Beneše 2a/1560, Opava 74705

• S

Nebudu hodnotit jaká je paní doktorka zubařka, ale silně moralizuje, nepřipouští dialog, pravdu má jen ona a shazuje před dětmi autoritu rodičů, což by si neměla dovolit.Už chodíme jinam.
    Muchová Sabina

• D

K paní doktorce chodíme s obrovským stresem, ordinace sice krásná, ale jinak svým přístupem vyvolala v dceři přesný opak toho, čeho chtěla dosáhnout- k čištění zubů má odpor. Při odchodu si vždy připadám jako malá neposlušná holka. Hluboký zanedbaný kaz objevila až jiná paní doktorka. Bohužel....

• Zubařka je velice dobrá, mám momentálně problémy s dásněmi, takže tam musím kvůli tomu zajít. Jenom nemůžu uvěřit, že mi nenachází žádné kazy, zatímco, když jsem chodila ještě k dětské zubařce, tak mi téměř vždy našli kaz. To je pravda, ale možná se zlepšila moje hygiena. Ale i přesto mám problémy, ale možná je to tím, že mám problémy s nedostatkem červených krvinek. Ordinace a zázemí pro pacienty je samozřejmě skvělé.

• Velice hodná a příjemná pro děti.

• Paní doktorka se stará o všechny jak nejlíp umí. Děti z ní nemají strach.

• Úžasný přístup k dětem, trpělivá, hodná,plombuje,doporučuji

• Super zubařka s perfektním přístupem k pacientům. Jsem s ní velice spokojený i celá naše rodina. Problémy si způsobují jen sami pacienti! Pravidelně provadí rentgeny zubů a má moderně vybavenou ordinaci. Nevěřím, že s ní někdo není spokojený...

Jedinym slovem katastrofa.Paní doktorka netrha zuby,neplombuje a při zjištění svoji chyby je sprosta na rodiče.Ordinaci ma krasnou,ale to je tak vše.

• Paní doktorka je velmi pečlivá, citlivá a dobrá zubařka.

Je hodná, to bezesporu. Chodila jsem tam co půl roku. Když jsem ale přišla k jiné paní stomatoložce, našla mi 7 (ano sedm) kazů. Takže mě teď čekají nejméně tři hodiny v zubařském křesle. Vzhledem k tomu že si čistím zuby a že jsem u zubaře vážně byla co půl roku si udělejte obrázek sami.