MUDr. Arnošt Hansel

Gynekolog Více

Šumperk 1 adresa

HANSEL Arnošt s.r.o., prakt. lék. gyn.

B. Němcové 3/2771, Šumperk 78701

• pana doktora mohu jen doporučit. Profesionální přístup, pacientce vše vysvětlí, zařídí potřebná vyšetření a navrhne řešení problému. Pokud existuje více řešení o všech informuje. Je to pan doktor s lidským přístupem. Kdyby bylo takových doktorů více. I. Kvapilova

• Jsem moc ráda,že je tady takový pečlivý doktor.

• A

Velmi dobrý doktor. Opravdu se zajímá a Vaše zdraví. Doporučuji na 100%

• V

Rodil mé třetí mimčo a byla to konečně vytoužená holčička, porod byl bezva diky panu doktorovi je šikula.

• H

V r.88 mě pan doktor zachránil nohu po zlomenině kotníku a následné pflebotromboze hlub.žil.Děkuji pane doktore Hrubý K.

• A

Bezva doktor ! Vyslechne, poradí, pomůže, jemný v přístupu, důsledný, šikovný a jako bonus občas i velmi vtipný :-)

• Pan doktor Hansel, byl velmi dobrý lékař, ale poslední dobou, už mu to moc nejde. Rok jsem k němu chodila s pořád tím samým problémem a nebyl schopen mi pomoci. Přešla jsem k jinému doktorovi a tem mi udělal potřebná vyšetření. Zjistil mi úplně jiný problém, než na který mě pan doktor Hansel rok léčil. Jen teď doufám,že to nebude mít následky!!!

• hodný,vstříčný, postivý v práci, podá veškeré informace.dobrá spoklupráce

• lepšího doktora snad ani mít nemůžu. sympatický, ochotný, vstřícný, profesionál s velkými zkušenostmi. dojíždím za ním z prahy. mohu jen doporučit.

• Vynikající doktor a člověk.