Ordinace prakt.lékaře pro dospělé

nám. T.G.Masaryka 109, Smečno 27305

Pan doktor mi vzdy velmi pomohl a se vsim vysel vztric jsem moc spokojena mohu jen doporucit oba se sestrickou jsou moc prijemny

• Ordinace prakt.lékaře pro dospělé Jiný  •

Pan doktor by se měl hlouběji zajímat o pacienta a snažit se najít příčinu zdravotního problému, např. provedením krevních testů. Mně si ani při bolesti a pálení na hrudi neposlechl stetoskopem... U tohoto pana doktora se tzv. zastavil čas. Měl by investovat do modernizace své ordinace.

Vždy se snaží řešit moje zdravotní problémy,jsem spokojený.

• S

Jsem spokojený,domnívám se,že mi pravděpodobně zachránil život,nechal mě po vyšetření ihned pdvézt do nemocnice,neumožnil ani cestu domů,vnemocnici po krátkém vyšetření jsembyl ihned operován,dík

• Opakovaně mě pomohl zpět do života,když odborníci selhali.

• Bohužel je to doktor na židli.Soustředí se na danný problém,napíše léky a nashledanou. Možné příčiny ho nezajímají. Opravdu už zanedbal dost.

Pan doktor jistě není neodborník, ale jeho přístup je velmi špatný. O pacienty se nezajímá. Pokud nejde o něco očividně vážného, tak klidně neléčí.

jsem spokojená