MUDr. Anna Haraštová

Zubař Více

Tábor 1 adresa

Stomatologická ordinace

Kpt. Jaroše 2876, Tábor

Vynikající lékařka i člověk. Navíc i její dcera Eva je skvělá stomatoložka, je radost k nim do ordinace chodit, když už tam bohužel člověk musí...

O

K paní MUDr Haraštové jsem chodil řadu let, byl jsem s její prací i přístupem spokojen. Mám jen dvě výhrady : Přestože jí muselo být jasné, že budu potřebovat zubní náhrady, když jsem postupně přišel o většinu stoliček nahoře i dole, musel jsem ji k zhotovení náhrad doslova přemluvit, protože pouze předními zuby se mi špatně kousalo
.Zubní náhrady jsem nakonec dostal, fungují dosud.
Horší bylo, že když jsem se k ní chtěl objednat na nutný zákrok( asi před 3 roky ), sdělila mi sestřička, že paní doktorka je po operaci a že není známo, kdy se vrátí. To sice plně chápu, ale tento stav trval delší dobu a nakonec jsem se do ordinace nedovolal vůbec.Považoval bych za aspoň slušné, kdyby paní doktorka nebo sestra klientům oznámily, kdy bude ordinace pokračovat, nebo kdo ji zastupuje.To se bohužel nestalo a já jsem si musel najít jiného stomatologa.

S paní doktorkou mám bohužel jen ty nejhorší zkušenosti. Chodila jsem k ní, protože u ní byla registrována moje rodina, ale bohužel všichni už mají umělý chrup a mě také nenapadlo, jakou paseku mi může v ústech paní doktorka způsobit. Mám v rodině poměrně velkou kazivost zubů, ale co paní doktorku opravňuje k tomu, aby stoličky rovnou trhala místo aby se je snažila nějakým způsobem zachovat opravdu nechápu!!! Díky paní doktorce jsem v 18 letech měla vytrhané 4 zuby a doteď mě z její "péče" musí jiná paní doktorka léčit.

Vstřícné, přívětivé jednání, paní doktorka vždy předem vysvětlí, co se bude dít, vlastní zákrok provádí s maximální citlivostí a s ohledem na pocity pacienta. Maximální spokojenost.

Příjemná a milá paní doktorka a pokud mohu ,jako laik soudit, i odborně na výši.
O tom svědčí i skoro vždy plná čekárna pacientů,což je někdy i na závadu.Ale na
druhé straně to svědčí o tom, že paní doktorka nikoho neodmítne.V jiných čekárnách je často velmi pusto a to,dle mého názoru nesvědčí o velké oblibě.

Moc hodná a milá paní doktorka. VŠEM VŘELE DOPORUČUJI!!! Jsem s ní nad míru spokojená já i manžel.

Milá, příjemná lékařka, s dlouholetou praxí.

Milá, příjemná, vstřícná a hlavně lidská zubařka s dlouholetou praxí-mohu jen doporučit.

Velmi milá lékařka, která se setrou Maruškou tvoří výborný tým. Jsou velmi ochotné a pečlivě se strarají nejen o kvalitní odborné ošetření, ale i dobrou pohodu v ordinaci. Chodíme do této ordinace celá rodina a jsme velice spokojeni. Vřele doporučujeme.

B

spokojenost...co říct víc