E. Beneše 1, Opava 74705
Jarmila
Chodím k paní doktorce přes 30 let.Chci být objektivní-jde-li to vůbec.Svou práci dělala celá léta zodpovědně a kvalitně.K lidskému přístupu jsem také neměla zásadní připomínky.Poslední dva roky se mi bohužel zdá již "vyhořelá".Skoro se bojím,když mě bolí zub jí to říct,ať ji nenaštvu.Něco se zeptat?Probrat varianty řešení léčby?-nepřichází v úvahu.Informace jsou velmi strohé,mé dotazy ji popuzují,navíc dnes mluví tak, zítra jinak,máte pocit,že ve středu zuby trhá,v pondělí plombuje-záleží,jak se trefíte.Jenže o další zuby díky její "péči"již přijít nechci.Takže budu hledat jinde.Škoda..byla to dobrá doktorka.
hodnocení lékaře
V průběhu 5ti let jsem byla spíše neskojená s přístupem MUDr. Bitomské, který mi připadal nešetrný, neopatrný a v lidském přístupu arogantní. Nyní jsem zjistila, že tato práce lze vykonávat i vhodnějším a opatrným přístupem přes zákrok až po jednání s klientem. Negativně hodnotím neinformování o doplatku za provedený úkon.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Profesionální, přátelská a vždy kvalitně odvede svou profesionální práci . Už se za ní za týden těším na kontrolu :-)
Skvěle vytrhla osmičky!!!
Jsem opravdu šťastná, že jsem po dlouhém hledání našla konečně zubaře, který ke svojí práci přistupuje velmi zodpovědně, dělá svou práci opravdu špičkově, všechno vysvětlí a poradí při prevenci. Pravidelně dělá rentgeny, aby našla i sebemenší kaz, který by později mohl způsobit problém.
Nerozumím lidem, kteří ji hodnotí záporně. O zuby se musí starat každý sám, je to přece Vaše vizitka. Ona Vám v puse (u některých v chlívku) zázraky na počkání udělat nemůže. A ano, pak si vyslechnete.
Já pěji jen chválu a doporučuju!!!• • •
Vaše názory jsou velmi zábavné, už dlouho jsem se tak nepobavil. Když si neumíte čistit zuby a zajdete jednou za pár let k zubaři tak se nemůžete divit, že vás paní doktorka vyrazí. Spíš se zamyslete všichni nad sebou jaké jste prasata! S paní doktoruku jsem velmi velmi spokojen!
Nechápu výše záporné názory, co se týče této dentistky. Spíš bych řekla, jak si někdo dovoluje na ni něco záporného říct. Navštěvuji ji řadu let a jsem s ní nadmíru spokojená a nemůžu jinak než ji vychvalovat. Je pravda, že je přísná na hygienu a přijít tam s ústy jak do chlíva, pak se drazí přátelé nezlobte, ale já bych vás hnala hned a ještě bych po vás něco hodila!!! Zuby se vám taky nezničily během jednoho dne, tak také nemůžete očekávat po jedné návštěvě ( když se tam už konečně odhodláte po sto letech někteří), že vám najednou udělá zázrak!!! Sáhněte si do svědomí a nemístné poznámky na adresu této lékařky si nechte do hospody, kde se vám peníze budou utrácet lépe, než za zdraví chrupu!!!
Paní doktorka je vstřícná, ráda poradí, kdykoli jsem potřebovala konzultaci, vyšla vstříc. Pečlivá, zbytečně nepíchá lokální anestezii, poradí se s pacientem o následné léčbě atd..... Neměla jsem s paní doktorkou nikdy žádný problém a na všem jsme se vždy domluvily. Mohu doporučit.
Petr
Pocity z návštěvy této zubařky mám vždy smíšené. Lidský přístup má paní doktorka lehce podprůměrný, sestra se navíc chová velice nevhodně.Ohledně kvality péče - průměr. Dříve se mi zdála v mnohém lepší. Velice negativně hodnotím fakt, že paní doktorka nejdříve provede zákrok a posléze vyžaduje doplatky ve výši 300, 500kč a podobně, aniž by mi dala předtím na výběr jakoukoliv jinou alternativu.
maja
Přidávám se ke kladným hodnocením paní doktorky, nespokojeným pacientům připomínám, že lékaře si mohou vybírat, nikdo je nenutí zůstávat u lékaře, který se jim nezdá.