MUDr. Aleš Vlček

Zubař Více

Praktický lékař stomatolog

Nám. Slezského odboje 3, Opava 74601

Po dlouhé době jsem našel dokonalého profesionála, výsledkem jehož práce je můj opravený chrup. Přibyly mi 4 implantáty a čeká mě pátý. Velmi příjemné je také prostředí a neobvykle vstřícný a chápavý přístup pracovníků ordinace.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• S panem doktorem jsme celá rodina byli spokojeni,bohužel jsme k vůli peněz museli odejít... Vaňková

• Výborný zubař s profesionálním a zároveň lidským přístupem,stejně tak i sestřičky.Jedna paní zde píše o aroganci a výsměchu, tak to jsem zažívala u těch "obyčejných" zubařů. Teď mám konečně PANA zubaře.A ceny? Možná jsou vyšší,ale odpovídají kvalitě.Raději půjdu jednou dráž,než desetkrát "na pojišťovnu". A hlavně - konečně nemám strach jít k zubaři.

• Profesionální, lidský a příjemný přístup. Je pravdou, že je dražší, ale za takovou péči si vždy ráda připlatím a je na zvážení každého, zda na to má. Chodíme k němu celá rodina a máme zdravé a krásné zuby.

• Profesional

• Absolutní profesionál,který ví co dělá,jeho péče je na naprostou jedničku!!!Takových stomatologů by mělo být více.

• zubar ok, ale ty ceny...

• V

PAN DOKTOR VŽDY PACIENTA SEZNÁMÍ SE STAVEM CHRUPU, VYSVĚTLÍ PŘÍČINY STAVU A JEHO NÁSLEDKY, PAK ZPŮSOB LÉČBY A POSTUP PŘI ZÁKROKU, VĚTŠINOU I VÍCE VARIANT, SDĚLÍ CENU A VŠE NECHÁ PACIENTOVI NA ZVÁŽENÍ.ZÁKROK JE PROFESIONÁLNÍ, SPOLUPRÁCE PANA DOKTORA A SESTER NA 100%. KÉŽ BY TYTO PRACOVNÍ ZÁSADY DODRŽOVALI VŠICHNI LÉKAŘI NEJEN STOMATOLOGOVÉ!
    CENA MNE NĚKDY ZARAZÍ, AŠAK KVALITA ODVEDENÉ PRÁCE A JEJÍ TRVALOST TO VYNAHRADÍ.
    DĚKUJI A DOPORUČUJI.
    STARÁ PACIENTKA V. KRÁLOVÁ

• B

šikovný

Jeden z nejlepších stomatologů, co znám. Profesionální, přístup k pacientům lidský a fundovaný. Podrobně vysvětlí příčinu i postup léčení. Citlivý, ošetření u něj se obejde bez ,potoků krve a slz z bolesti,. Ano, je drahý, ale předem upozorňuje na skutečnost, že nemá smlouvu s VZP. Nesouhlasím s názorem, že je pouze pro bohatou klientelu, protože výsledek jeho práce je trvalý, na rozdíl od levnějších stomatologů. Nesetkal jsem se u něj s arogancí, necitlivým přístupem atd. jak popisuje pacientka na názorech.