Praktický lékař pro dospělé

Zbečník 356, Hronov 54931

• Paní doktorku mám skutečně ráda, nejen že skvěle poradí, ale má suprový vztah ke svým pacientům. Chová se jako člověk, je empatická, naslouchá a vždy se snaží řešit problémy týkající se zdraví.
    Pro mě jedna z nejlepších doktorek, jaké jsem kdy měla. A paní sestřička jakby smet.
    Doporučuji!

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• A

Nelíbí se nám přístup paní doktorky k pacientům v Domově důchodců.Pacienty ani neprohlédne,jen po konzultaci s personálem předepíše léky a nebo odebere.Klietku která tam je 2 roky,viděla jen při příjmu a nebyla schopna ji navštívit ani po propuštění z nemocnice.Léky upravuje a na kontrolní vyšetření posílá jen po konzulatacích s personálem.Jelikož hledám schopného obvodního lékaře tak tudy cesta nevede to vím určitě.

• Pomáhá lidem všech problémů

• Příjemná, vstřícná, pečlivá.

• Po dlouhem hledani praktickeho lekare jsem nyni opravdu spokojeny a takto bych si asi predstavoval zdravotni peci. Pani doktorka ma o pacienta zajem coz jsem u predchozich lekarů vůbec nezaznamenal. Kazdemu pani doktorku vrele doporucuji.

• dobrý

• po zkušenosti s minulým(i) praktickými lékaři, většinou v "předdůchodovém věku" je to nepopsatelný rozdíl k lepšímu. Přístup, pečlivost, zodpovědnost - připadám si konečně jako u lékaře, ne jako na poště, kde mi ve dveřích napíší antibiotika nebo paralen jen na základě toho, že si postěžuju, že mi není dobře.

poznámka: k lékaři chodím jen, když musím, nejsem simulant, takže uvedené negativní poznámky nekomentuji (v kolbence, kde paní doktorka ordinuje) je odhaduji 400 zaměstnanců bývalého socik podniku, v čekárně někdy potkáte "případy na umření", hlavně když je hezky a na chalupě je potřeba vyměnit střecha... :-)

• Mladá a svědomitá lékařka.Umí jednat s pacienty.

• R

Já jsem z přístupem paní doktorky velmi spokojená,a je jasné,že kní nepůjdete jen tak aby Vás nechala doma,že ano?jJinak ve všem poradí a když se jí něco nezdá tak oděšle k odborníkům a to sy myslím,že je správný přístup a jinak i poradí co a jak,takže Všem doporučují je to skvělá mladá doktorka.

• B

Snaží se problém řešit, přijít na něj. Vyšetření která může dělat sama dělá, ne jen napíše, že je udělala, ostatní doporučí k vyšetření odb. lékařům. Poradí co dál by se mělo udělat.
    K pacientům se chová jako k lidem.
    Neříká pacientům, ať se podívají do občanského průkazu kolik jim je, jako někteří obvodní lékaři v Náchodě. Neříká pacientům, že toto není její obor, že neví, jako někteří odborní lékaři.