Třída Tomáše Bati 5135, Zlín
Nazory
Kateřina B.
Chodíme k ni s dětma od prvních potíží, cca 12 let a jsme spokojeni, umí jednat i s autisty. Jediné co je nevýhodou, že má téměř pořád plnou čekárnu a delší čekání.
Petr Marušák
Paní doktorka Šimíková je profesionálka s velmi milým jednáním na rozdíl od některých jejích kolegyň. Chodím k ní dlouho, již opravdu mnoho let, a mohu jen chválit. Též sestry má na vysoké úrovni. Prostě ordinace, jak má být!!!
Dana Kosinová ml.
Alenka je zlatíčko!!! Citlivá, příjemná, umí naslouchat!!!!! Vždycky mi pomohla. Trpím na záněty dutin a když k ní přijdu, jsem velmi spokojená s přístupem. Jako malá jsem byla u Dr. Kučerové, mamka mě čekala venku, slyšela řev, vtrhla do ordinace, Kučerka ju seřvala jak sysla, mamka mne odvedla k Alence a ta se zhrozila, co to se mnou vyváděla ta baba. Moc mi pomohla a pomáhá pořád. Jsem jí velmi vděčná! Velká škoda, že doktorů jako je Alenka je velmi málo....
K paní doktorce chodím už několik let. Vždy mně pomohla, má profesionální přístup, milé vystupování. Můžu jen doporučit.
Dost neschopná. Neumí ani provést punkci nosní dutiny, prý mám silné kostní stěny.
Musela jsem jít k MUDr. Kučerové, která punkci provedla zcela bez problémů.