MUDr. Alena Kottová

Zubař Více

Tábor 1 adresa

Praktický zubní lékař

Světlogorská 2764, Tábor 39005

Prijemna p doktorka i sestricka. Driv sem se zubaru bal, ale tady je to v pohode :) Vsem doporucuji.

• N

MUDr. Alena Kottová není vůbec dobrá zubní lékařka, byla jsem často objednána na daný termín, v čekárně jsem vždy trávila věčnost a často se mi i stalo, že jsem po dlouhé době byla poslána domů a přeobjednána. Bohužel, nemám čas stále jezdit k zubaři a jen tak čekat v čekárně a ničeho se nedočkat. Její zákroky byly vždy na několik návštěv i přesto, že šlo o banality, které jsou jinde na chvíli. S její péčí jsem nebyla vůbec spokojena a jako zubní lékařku ji nedoporučuji. Odešla jsem proto k jinému lékaři.

• Velmi ochotná, pečlivá a vstřícná paní zubařka, sestřička obětavá, ráda si popovídá, od malička jsem měla panický strach ze zubařů díky rovnátkům, tahle paní doktorka mě ,vyléčila, svým přístupem.Již bydlím 12let v Jihlavě, k této paní doktorce ráda dojíždím do rodného města.Doporučuji

• Velmi dobrá zubařka, trochu delší čekací doby

• I

Zubařka s dobrým přístupem a pochopením.Člověk se u ní ani tak nebojí :-)

• E

Díky paní doktorce jsem se přestala bát zubařů!!

• Á

Tato paní zubařka je opravdu nejlepší. Chodím k ní už od malinka a musím říct, že jsem se díky jejímu milému a vsřícnému přístupu NIKDY nemusela bát "jít k zubaři".. Paní doktorka je profesionální, pečlivá a vždy milá. Proto se k ní také přehlásila většina mých kamarádů a všichni jsou spokojení :)

Skvělá lékařka, profesionílní přístup. Chodím k ní už 15 let a vždy jsem spokojená. Navíc má vstřícný přístup i k dětem.

Utekla jsem k pani zubarce od jine, ke ktere jsem se bala jen jit se objednat a zde jsem zatim velice spokojena.

• I

Dobrá zubařka