Msgr. Šrámka 11, Nový Jičín 74101
petuli75
Pani doktorka je skvělá.Ackoliv nemusela udelala mi dva predni zuby pouze z estetickeho hlediska.Delat to nemusela proroze jsem to nevyzadovala.Delala to protoze je profesional a chtela pro pacienta to nejlepsi.Moc dekuji pani doktorce.
Zdenča Vin
Chtěla bych moc poděkovat paní doktorce za její odborný přístup,
za její vstřícnost a ochotu řešit jakýkoliv problém. Jsem moc ráda, že jsem se k ní vrátila. Chodím k ní ráda a s důvěrou
Paní doktorko děkuji.• Praktický lékař stomatolog • •
Já musím paní doktorku také pochválit. Pozitivně hodnotím nejen profesní kvality, ale (a to je v dnešní době velmi diskutované téma) také finanční podmínky ošetření. Za bílou plombu jsem nezaplatila ani korunu!!! Vlastně při žádné návštěvě jsem nedoplácela - ani za injekci, ani za jiný materiál. U mé předchozí lékařky to bylo téměř při každém ošetření!!!
Dobrá doktorka, jsem s ní spokojená. A pokud má nebo měla nějaký problém, tak já jsem se s tím rozhodně nesetkala. Vždy měla profesionální přístup.
Velice hodná paní doktorka!Mám hodně špatných zkušeností s lékaři,různých odborných zaměření!Paní doktorka je člověk,který se umí poprat s osudem a jít dál!!!!!Jsem ráda,že je mou i manželovou lékařkou!Děkuji Lidka H.Zubková
Z
Zuzka
Pani doktorka,je velmi hodná.Vyjde vždy vstříct.Mé děti k ní chodí uplně bez problému a rády.Ruku na srdce,každý mí v životě stiné stránky.Paní doktorka je jen člověk,a jde vidět,že je to silná osobnost,jak se umi se životem poprat.
W
Walcha
bohuzel mam podobnou zkusenost jako pacient od vedle. a nezustalo to bohuzel bez nasledku:(
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
spokojený pacient Josef
nejlepší po všech stránkách,profesní, lidské,snaha max. vyjít vstříct někdy i za hranice lidských možností- vždyt i lékař/ka/ je člověk.Ad pacient od ,,vedle: podívejte se na to z druhé strany, kolikrát se dostaví na ošetření pacinet tzv společensky unavený... škoda že posuzovaný lékař obecně nemá možnost hodnotit své pacienty, myslím si že by to bylo velmi velmi zajímavé.
příliš zúčastněná
Nemohu, než nereagovat na pacienta od vedle, taky patřím do sorty "od vedle" , ale paní doktorku znám a nemohu se jí prostě nezastat...velmi vstřícná paní doktorka , s lidským přístupem ke všem lidem bez rozdílů- sociálních a jiných, velice si ji považuji!!! za ohleduplnost a ochotu pomoci...kdo to má v životě jednoduché?...unavení jsme občas všichni, ale pokud máte něco určitého na mysli, nevěřím tomu!!!
I
Ivca
Paní doktorka velmi dobrá, pečlivá, když potřebujete injekci není problém. Nemůžu si na ni stěžovat
Upravit nebo spravovat profil- Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Novém Jičíně
- Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně
- Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně