Táborská 2025, Černošice 25228
pavla
Při první návštěvě slabě neochotná, při druhé trochu podrážděná. Předepsala mi i to, co jsem nežádala. Asi čtyřikrát mi podala ruku. To se mi moc nelíbí, když pak sahá na oči a obličej. Ruce si totiž neumyla. Odborník snad vzhledem k věku bude dobrý, ale nedokáži posoudit, byla jsem teprve u druhého očaře. Dioptrie jsou v pořádku. Asi chce na pacientovi něco vydělat, toť můj názor.
S paní MUDr. Moravcovou nemám dobré zkušenosti: Chodila jsem k ní s maminkou, která trpí Alzheimerovou chorobou, pokládala za zbytečné předpsat mamince brýle na čtení, dokud maminka ještě mohla číst. Nedoporučovala operaci šedého zákalu, i když maminka už špatně viděla. Uměla být i dost nepříjemná. Od té doby, co maminka i celá naše rodina chodí k panu MUDr. Šípovi, jsme maximálně spokojeni.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je hodná, profesionální a perfektně to umí s dětmi.
Od MUDr. Moravcové jsem odcházela ze skvělým pocitem, proto jsem cíleně vyhledala tento server, abych tuto lékařku doporučila. Mám pocit skvělé odbornosti a navíc velmi lidského přístupu jak ke mně, tak ke své tříleté dceři, s kterou jsem paní doktorku rovněž navštívila. Velmi doporučuji.
Zuzana, Praha• • •
velice dobrá doktorka
Kateřina
Velmi příjemná, důkladná paní doktorka, skvěle vybavená ordinace a příjemná sestra. Jsem maximálně spokojená.
Y
Yva
K paní doktorce docházím také již několik let /dříve do ordinace v Dobřichovicích, od srpna do Černošic/ a vždycky jsem byla velmi spokojená. Profesionální přístup, pečlivost a spokojení jsou i ostatní známí, kteří k ní do ordinace chodí. A jste si paní /slečno/ Yvetto jista, že vás vyšetřovala paní doktorka Moravcová?
Petr, Černošice
Uplnou náhodou jsem narazil na hodnocení pí. doktorky Moravcové a překvapil mne názor Yvetty. Paní doktorku jsem vyhledal, když jsem se dozvěděl o nově otevřené oční ordinaci v Černošicích. Se svým očním lékařem jsem nebyl příliš spokojen, navíc jsem za ním dojíděl do Prahy. U MUDr.Moravcové jsem nalezl osobní a velmi vstřícný přístup. Vzhledem k mé komplikované oční vadě jsem se setkal již s mnoha očními lékaři a proto si troufám říct, že u paní doktorky jsem kromě lidského přístupu našel i vysokou odbornost a pečlivost, skvělý přístup k mým brýlatým dětem a navíc i pracoviště vybavené těmi nejmodernějšími přístroji. Mohu jen doporučit.
Petr, Černošice• • •
Jaroslava, Praha
K paní doktorce dojíždím již několik let s celou rodinou, chodí k ní i známí. Jsme s ní moc spokojeni. Vždy se nám plně věnuje, je velmi vstřícná a schopná. Brýle, které mi předepsala, mi naprosto vyhovují. Vřele doporučuji.
Y
Yvetta
Byla jsem u ní jednou, velmi nespokojená, dala mi moc dioptrii, takze jsem si za tyden kupovala nova skla, kdyz to dal Sip do poradku.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní