MUDr. Zdeňka Tomašecká

Ostrov 1 adresa

Poliklinika Ostrov

Hroznětínská 350, Ostrov 363 01

• H

Paní doktorka je velice příjemná a pečlivá.Vyšetření bylo velmi podrobné. "Profesionálka" každým coulem.A sestřička to samé. Někteří lékaři a sestry by si u nich mohli dát pár školení.

• H

Paní doktorka je empatická, vše srozumitelně vysvětlí a její přístup je profesionální. Snaha pomoci pacientovi a pečlivost je evidentní.

• Poliklinika Ostrov Jiný  •

Nepochybuji o odbornosti lékařky, ale co se týče chování k pacientům, radši pojedu 100 km do jiného města, než k této doktorce. Velmi neosobní přístup, arogantní, nevybíravé chování. Nikdy více.

• Poliklinika Ostrov Jiný  •

• Je to výborná lékařka, Trochu ostřejší ale svoji prácí ovládá na jedničku. Sem sní velmi spokojena

• R

Pani doktorku mohu všem doporučit.Jsme ráda, že mohu napsat ,jak moc si vážim pani doktorky za to, co pro mě udělala.I ve velmi těžké situaci se ke mě a mojí babičce chovala velmi dobře a byla mi oporou a záchranou.Myslím si ,že dělala věci nad rámec její doktorské práce.A za to jí patří velké ,,Díky,,.I když možná říká věci ,které nechceme slyšet -je to profesionálka na svém místě.