MUDr. Zdeňka Šteflíková

Praktický lékař Více

Litvínov 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Alešova 770, Litvínov 43601

Zaskok za moji doktorku , chtel jsem pouze napsat recept a byl jsem vyhozen ,ze druhy den rano, pritom od moji pani doktorky bylo receno ze od 12. Domluva 0 a chovani sestry šílený.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• Mudr. Šteflíková je nejlepší lékařka, svědomitá a pečlivá.Sestřička Boženka také. Přeji jim ,aby měly jen samé hodné pacienty a ne ty co tam chodí zdržovat a prudit zbytečně a díky tomu se prodlužuje čekací doba opravdu nemocných pacientů.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé  •

• F

velmi hodna a prijemna pani doktorka byli jsme cela rodina spokojeny také sestřička je prijemna udelali na nas dobry dojem dekujeme Fialovi

• Ord. praktického lékaře pro dospělé nemoc  •

• T

Myslím ten kdo u paní doktorky nevydržel čekat tak toho pak litoval.Je tak zaměstnaná že to asi jiné nechápou je také člověk co má rodinu.Snaží se všem vyhovět a je ke všem slušná moc úpřímná.Velký díky jí za to že jem dostala invalidní důchod.Předešlé lékaři i po 30 letech mého zaměstnání udělali minimum.Paní lékařka chce všem pomoci.A také aby se cítili dobře v čekárně tak jí pro pacienty připravila,klobouk dolů ještě sem tak pěknou čekárnu nikde neviděla.Děkuji Kolářová.K

• S naší pani doktorkou jsem velmi spokojena sice je někdy delší čekací doba ale tak je to u většiny lékařů.dokonce i když jste objednán což se u naší lek.nestává.Vždy se snaží pomoci.je velmi pečlivá a přívětivá.Za to jí velice děkuji

• Sice se u paní doktorky dlouho čeká, ale akutní případy bere hned, to se nebojte zavolat nebo zaklepat. Přišla jsem k ní prvně s těžkou depresí, nevěděla jsem kam jít. Vyslechla mě, nebrala za simulanta. Pozvala si na pohovor mé blízké, aby jim vysvětlila můj stav a "co se mnou". Doporučila mě ihned k odborníkovi, kam i zavolala a požádala ho, aby mě ihned vzal, aby v ordinaci na mě počkal... Dala mi nějaké léky na zklidnění a vlídným slovem mi vysvětlovala, že mi věří, ví co dělat a že mi bude za chvíli lépe. Za tento přístup v mém stavu jsem jí doteď vděčná. Chodím k ní tak jednou do roka s angínou a podobnými nemocemi. Vždy mě prohlédne, pohovoří o mém zdraví a problémech za tu dobu co jsem u ní nebyla. Zkontroluje kartu, dopíše si do ní poznámky z nálezů od jiných lékařů (doporučuji, noste je s sebou kamkoliv) a pošle případně i na všechna jiná vyšetření, která se dělají jednou za pár let, pro jistotu. Velice se pacientům věnuje, slýchávám na ní chválu i v čekárně. Má neustále plno. Jezdí i za pacienty. Bohužel, její ordinační doba je značně tak zkrácena... Injekce už nebere jen ráno. Akorát se její nová sestřička musí vždy naučit odmítat lidi, co "jdou jen pro recept" a tak. Tímto přístupem jsem dříve sice byla v čekárně první, ale na řadu šla až i za několik hodin. Paní doktorka je velice vstřícná, pečlivá, trpělivá. Hlavně si toho o vás dost pamatuje. Mohu jen doporučit. Sice za ní dojíždím zdaleka, ale neměnila bych.

• nej nej nej Doktorka

• od prvního kontaktu s pí. doktorkou je cítit velký zájem nejen o nemoc, která Vás provází, ale i o Vaše psýché. Dokáže pomoci nejen od bolesti z nemoci, ale i duše...

• VELMI DOBRÁ .

• E

Velmi solidní lékařka, poctivá a vnímavá, jde jí o pacienty a jejich zdraví. Můžu jenom doporučit.