MUDr. Zdeněk Odvody

Zubař Více

Stomatologická ordinace

17. listopadu 22, Cheb 35002

Výborný zubař,mám 30ti letou skušenost,nikdy mne nesklamal,milej,lidskej vždy ochotnej pomoc,moc si ho vážím.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

Naprosto špičkový a profesionální pan doktor!!! Ale vážně, nešel bych nikam jinam, i paní (slečna?) sestřička velmi na úrovni, milá a vstřícná, naprostá spokojenost! Na to, ze jsem takový poseroutka a byly mi trhany dva zuby naráz samozřejmě s anestezii, vůbec mi to tak nepřišlo, ani o tři hodiny později jsem neměl žádné velké bolesti, obrovská spokojenost na mě straně a myslím, ze ted už budu chodit častěji :-) MOC DĚKUJI.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• S

Skvělý zubař s rozumným a šetrným přístupem "především zdravé zuby a co nejpřirozenější cesta k nim". Pan doktor je klidný, vždy příjemný a profesionální. Nelituji dojíždění za ním z Prahy.

Nesouhlasím s názory,že to pan doktor a sestřička neumí s dětmi. S oběma máme jen ty nejlepší zkušenosti,děti se nebojí,chodí naopak rádi a já též.Také k nim chodím už řadu let a neměnila bych. Panu Odvodymu i sestřičce patří náš veliký DÍK. Pokorná Petra a synové.

• R

Psali jsme že, velmi dobrý.. ale že tex byl krátký, tak se náš komentář uložil JEN pod DOBRÝ, nechápu tedy tenhle systém hodnocení. Důležité je, že jsme spokojení nejvíce a po všech stránkách, snad tenhle komentář bude jž dostatečně dlouhý :-))

Výborný lékař, člověk, mé děti chodí bez obav - prostě samé hvězdičky ....

• Myslela jsem si o něm, že je dobrým stomatologem. Po prohlídce u jiného stomatologa jsem se dozvěděla, že mám několik kazů pod výplněmi a že v zubu, ze kterého mi odstranil nervy, mám chronický zánět. Po čase jsem se dozvěděla od známých, že mají podobně špatné zkušenosti. Nicméně vybavení má pan doktor špičkové, škoda jen, že jej nevyužívá!

• Tímto bych chtěla poděkovat panu doktorovi za to, jaký je a za to, jak dobře dělá svou práci. Cením si u něj nejen lidského přístupu, ale i kvalitní péče. Je milý, trpělivý, umí vyslechnout, nespěchá, vysvětlí, co je potřeba, má pochopení pro pacientův strach a umí uklidnit. I když návštěvy zubaře nepatří k mým oblíbeným, vím, že u pana doktora to nebude bolet víc, než je nutné. Pro mě je to odborník na svém místě a velmi si ho vážím. Kéž by takových lékařů bylo víc!

• Perfektní zubař,bez problémů,moc mu děkuji.

• Skvělý odborník, moderní metody, lidský přístup