Zámecká 88, Dřevohostice 75114
Náměstí 13, Dřevohostice 75114
skoro zdravý
Vzhledem k tomu že mi zachranil život(dalo by se říct) tak si nemůžu stěžovat.Nikdy jsem neměl s doktorem žádný problém ve všem mi vyhověl.Kdyby to byla pravda že na vše dává paralen tak bych tu asi nebyl.
pacient
Předoperační vyšetření trvá 1 minutu, pak se 10 minut píše a vy se nestáčíte divit, jaké úkony na vás za tu minutu stihl udělat.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Diagnózu vždy určil správně a rychle. Nevybavuje se s lidmi zbytečně. Není třeba čekat hodiny v plné čekárně jako za jeho předchůdce.
Je to počítačový expert.Musíte mu říct,co vlastně chcete a on vám to všechno napíše bez nějakého vyšetření.
Jeho bývalý pacient
Je velice dobrý diagnostik (ani se na vás nepodívá a už mu počítač řekne, co vám je). Kamaráda s otravou poslal marodit s angínou. Já jsem si vždy určil diagnózu sám a podle toho mi napsal recept na prášky. Jinak kdyby někdo potřeboval rožnit prase, můžete se na něj obrátit, jde mu to lépe než léčení.
Z
zdravý nemocný
Nezabývá se banálnostmi a je dobrý diagnostik. Zdá se mi, že je trochu skoupý na posílání pacientů na vyšetření, ale možná je to tak všude, nemůžu srovnat.