Sokolská 581, Hradec Králové 500 05
Libuše
Pan doktor je milý, usměvavý, vstřícný, opravdu se snaží vyřešit zdravotní stav pacienta. Za svůj život jsem poznala velmi málo takových lékařů.
• Neurologická klinika FN Hradec Králové • Jiný •
E
Eva Smolová Ústí nad Orlicí
Teď jsem přišla od pana MUDr. Zbyška Paveleka a byla jsem velice překvapena jeho úžasným přístupem k pacietům - od milého úsměvu a podání ruky, který určitě každého člověka potěší.
Úžasný, skvělý a naprosto profesionální přístup, který se jen tak nevidí.
Pana doktora Paveleka vřele doporučuji.• jiné místo • Jiný •
Ludmila
Pan doktor patří k těm nejlepším co jsem doposud se svým vleklým onemocněním navštívila.
Vždy mě trpělivě vyslechl a vše vysvětlil i když měl za sebou třeba perné dopoledne.
Doufám že nám dlouho vydržíte Pane Doktore(:-)) .Děkuji• Neurologická klinika FN Hradec Králové • Jiný •
Jana V.
Pana doktora všem doporučuji. Je fakt úžasný- příjemný, dokáže poradit a pomoc.
Navíc ordinuje na dvou místech - Hradec Králové a Ústí n. Orl.
Nedám na něj dopustit.• jiné místo • •
vichjiri
Zatim nejlepsi lekar, u ktereho jsem kdy byl. A ze jsem jich navstivil spousty.
Je mlady, ochotny, usmevavy. Poda ruku, pobavi se i o vecech mimo lecbu, vtipkuje.
Rozhodne to neni zabskly a arogantni lekar, jako ostatni, kteri jej stridaji v ordinacich.
Jednoznacne doporucuji• • •
Jak si ctu Vase nazory, prihodim take jeden. Byla jsem u tohoto pana doktora, musim rici, ze vrele doporucuji! Mily, sympaticky...a moc se snazi. Snazi se pomoci cloveku, jez tam je. JE tam pro nej. Takze pane doktore, jen tak dal!
Příjemný,vstřícný a myslím,že i odborník.Doporučuji
T
Tomas
Nejlepší neurolog, kterého jsem zažil, vstřícný, komunikativní, velice ochotný, vše, jeden z mála lékařů, který se na Vás usměje a podá Vám ruku na pozdrav doporučuji