Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika KOLF s.r.o.
Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (58)

MUDr. Viktor Haltuch Jiný

Pan doktor je profesionál na svém místě, velmi empatický, se snahou vždy pomoci. Ordinaci jsem navštívila opakovaně a jsem vždy jsem nadmíru spokojena.

Dana Kotasová Jiný

Dlouholetá obvodní lékařka. Pravdou je, že nechodím k lékaři nijak často, spíš výjimečně. Ale když přijdu, proklepne mě ve všem, co může. Pracuje tak, aby něco nezanedbala. Pošle mě na různá vyšetření, byť nevykazuji symptomy nějaké nemoci. S panem "A" nesouhlasím, ale každý má právo na názor. Vlastně on je důvod, proč jsem se rozhodl recenzi napsat.

MUDr. Václav Vávra Jiný

Za panem doktorem jsem přišel den po návštěvě v nemocnici, kde mi diagnostikovali prasklinu v menisku a více mi k tomu neřekli s otázkou jestli na operaci chci.
    Za panem doktorem jsem šel s tím, abych dostal odborný názor ortopeda oproti klasické ambulanci úrazové.
    Bylo mi řečeno od pana doktora, že mrhám jeho časem, že diagnostiku jsem dostal a dveře jsou za mnou, neposlechl si ani mojí verzi, kterou jsem se mu snažil vysvětlil, že se vůbec v odvětví medicíny nevyznám a od toho jdu za ním, abych dostal více informace a věděl jak s celkovými obtížemi naložit jelikož je to moje první zkušenost s jakoukoliv obtíží kolena.
    Velice nepříjemné chování a neprofesionální přístup a kromě toho, že na operaci mám jít přeci jsem se nic nedozvěděl a odešel opravdu naštvaný.

I
    MUDr. Petr Erben Jiný

Dneska mě operoval, vše ok, přístup celého týmu super.

MUDr. Tomáš Vrbica Jiný

Léčím se u MUDr. Tomáše Vrbici již řadu let. Žádný jiný doktor se mi tak nevěnoval a nezkoušel nové metody resp. podpůrné prostředky. Bez jeho léčby bych byla definitivní ležák. Moc mu za to děkuji, obdivuji jeho empatický přístup ke všem pacientům, profesionalitu a snahu o co nejlépší léčbu. Smekám před ním.

MUDr. Zbyněk Popelka Jiný

Dobrý den, u MUDr. Popelky si na čekání stěžovat nemůžu, jak tady píší jiní, přišla jsem na řadu v podstatě hned, asi jsem měla štěstí, každopádně mě vyšetřil, řekl mi, že mám dvě oční vady a že si mám koupit brýle dole u jeho manželky v optice. Ptala jsem se, kolik mám dioptrií, to mi odmítl sdělit s tím, že manželka už bude vědět. Takže dioptrie nevím, nesdělila mi to ani jeho žena, a je opravdu sprosté, že vás těmito postupy nutí koupit si brýle u nich. Jedna návštěva stačila.

MUDr. Petr Erben Jiný

Pana doktora si nesmírně vážím jako velice zkušeného profesionála a jako moudrého a citlivého člověka kterému na Vás záleží.Vždy se Vám snaží pomoci.
    Moc mu za vše děkuji

MUDr. Viktor Haltuch Jiný

Pan doktor Haltuch velmi příjemný, vstřícný, odborník.
    Sestra v ordinaci velmi nepříjemná, s jedovatými poznámkami, zbytečně, vždy je to o přístupu člověka k člověku.Čekací doba- i při objednání- cca 2h. Dále si dovoluji upozornit, že za zaplacenou částku se má většinou vydávat potvrzení.....

Ivan Miro Jiný

Jsme velice spokojeni s jeho přístupem. Je vstřícný,milý, vyhoví a vždy nám pomohl. Doktor Miro je skvělý doktor který poradí a pomůže.

Natálie Kaplanová Jiný

Lékařka je arogantní. Asi spoléhá na to, že je v Pardubicích málo kožních lékařů a podle toho se zřejmě chová. Z návštěvy jsem měla takový pocit, že i kdybych měla dojíždět na kožní do Hradce k této doktorce už víckrát nepůjdu.