Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Jsme Perfect Smile® a je naším posláním vytvářet krásné a zdravé úsměvy prostřednictvím profesionální ortodontické léčby, dentální hygieny a bělení zubů. Snažíme se našim klientům vždy nabízet nadstandardní služby s přidanou hodnotou a naším prvořadým cílem je především spokojenost pacientů a jejich úspěšně zakončená léčba.
Ortodoncie Perfect Smile® Praha poskytuje klientům veškeré služby v příjemném prostředí a soukromí oddělených ordinací nově vybudované kliniky v samém centru Prahy. Jsme tu rovněž pro zahraniční klienty. Celý náš tým se bez problémů domluví anglicky a německy, o ruské klienty se stará specializovaná manažerka.
Zákroky
- Luxusní rovnátka značek Incognito a WIN (neviditelná lingvální rovnátka)
- Diskrétní rovnátka značek Dentaurum, 3M Unitek nebo ORMCO (keramická nebo safírová estetická rovnátka)
- Kovová rovnátka značek Dentaurum a 3M Unitek (klasická stříbrná nebo zlatá rovnátka)
- Snímatelná rovnátka pro děti
- Ordinační bělení Phillips ZOOM 3. generace (skutečně efektivní a bezbolestné bělení zubů pomocí gelu a lampy)
- Dentální hygiena pro všechny bez rozdílu věku či v nošení rovnátek
Vyšetření
- Estetické a funkční vady zubů a skusu