Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s.
Nemocnice ATLAS, a.s. je lůžkové zdravotnické zařízení akutní a následné péče s ambulantní částí. Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s.
třída Tomáše Bati 5135
760 01 , Zlín , zlínský
Kontaktní údaje
O nás
Typ zařízení
- nemocnice
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích ze zařízení
Dana V.
Paní doktorka je bez pochyby ta nejlepší gynekoložka, kterou jsem kdy měla možnost navštívit. Je velmi milá a empatická. Dlouho mě trápily infekce a podráždění na které paní doktorka vyzkoušela snad všechny možné léky. Poslala mě i na konzultaci ke specialistovi do Brna, což se nakonec vyplatilo. Bylo na ní prostě vidět, že mě poslouchá a chce mi opravdu pomoci. Určitě doporučuji!
A.K.
U paní doktorky jsme byli na Kolonoskopii,Gastroskopii.je velice milá lidská a citlivá při vyšetřeních,je odbornice na svém místě kéž by naše zdravotnictví mělo více lékařů jako je ona.Velky Dík Paní Doktorko.
Pavla
Velmi dobrý doktor, milý,pohodový, zkušený, klidný, veselý.Sestry taky milé.Spokojenost velká, doporučuji.
V. H
Bezvadný a pohotový lékař, vždy usměvavý, zachránil mi babičku. On a jeho gastroenterologičtí pracovníci jsou skvělí lidé, perfektně sehrátí a ochotní pomoci.
Vendula
Velmi milý a ochotný pan doktor, který mi v klidu vysvětlil problematiku potíží a nasadil léčbu. Na kontrolu jdu za 3 tydny.
S.P
Pan doktor a celý tým gastroenterologické ambulance jsou jedničky. Pokud bych šel znovu na gastroenterologické vyšetření, tak jedině sem. Ochota a lidský přístup jsou zde samozřejmostí.
F.M
Paní doktorka je nejlaskavější lékařka a člověk s velkým srdcem, jakého jsem kdy poznala, moc si jí vážím-je empatická a udělá pro lidi maximum. Je to nejlepší lékařka na světě.
Jana
Skvělý doktor. Jsem moc spokojená a jen lituji že jsem k němu nechodila už dávno. Myslím že každá žena se na návštěvu k němu spíš těší souhlasím s komentářem : toho tak mít doma
Zdenek Vlček
Víte lidi, já lékaře moc nemusím a proto tam jdu jenom, když je to nezbytné, ale k naší paní doktorce chodím bez jakýchkoliv zábran. Je to prostě hlavně člověk, který vás vyslechne, porozumí vám a stanoví léčbu, která vám pomůže. Za mně bych neměnil a doporučuji všem.
Pacientka
Výborné jednání paní doktorky i sestřičky.
Oproti jiným lékařům vždy příjemný přístup, což citlivý pacient vysoce cení. Tady člověk nepocítí nepříjemný pocit z návštěvy lékaře.
Děkuji..