Jsme moderní dentální centrum v Pardubicích, které poskytuje komplexní zubní péči pro děti a dospělé. Naší prioritou je kvalitní ošetření bez zbytečného stresu v pohodlí a přátelské atmosféře na pr... Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
2H dent s.r.o.
Přerovská 560
530 06 , Pardubice , pardubický
Kontaktní údaje
O nás
Naší prioritou je kvalitní ošetření bez zbytečného stresu v pohodlí a přátelské atmosféře na profesionální úrovni. Rádi bychom Vás zbavili zbytečného strachu z návštěvy zubního lékaře, který je většinou založen na nedostatku informací a na bolestivých zážitcích, které do stomatologie 21.století nepatří.
Snažíme se proto o vzdělávání svých pacientů v oblasti moderních léčebných metod, správné péče o chrup, a tím předcházení dalším problémům. To znamená, že každý pacient, který k nám přichází, je nejdříve objednán na vstupní komplexní vyšetření, kde je podrobně seznámen s aktuálním stavem svého chrupu a s doporučeným postupem ošetření.
Samozřejmostí je stanovení léčebného a cenového plánu.
Pacient je pro nás partnerem, kterému chceme vyjít maximálně vstříc.
Zákroky
- Snímatelné náhrady
- Dentální implantáty
Typ zařízení
- klinika
Názory o lékařích ze zařízení
Pan doktor přistupuje k pacientovi velice kladně a pečlivě. Celý kolektiv a péči o pacienta hodnotím velice pozitivně. Během výkonu pak doktor s vámi komunikuje a toho si opravdu cením. Po velice špatných zkušenostech mám skvělého zubaře a dentální hygienistku na jednom místě. 2Hdent s radostí doporučuji.
Sarah L.
Profesionální a zároveň velmi lidský přístup k pacientovi. Pan doktor je pečlivy a výsledky jsou znát. Dentální hygienistka též profi a příjemná. Mohu jen doporučit.