MUDr. Vlasta Tidrichová

Zubař Více

Zubní ordinace

Hradební 18, Cheb 35002

• Byl jsem vždy naprosto spokojený, pečlivá péče, plomby drží výborně. Já mohu paní zubařku jen doporučit.

• Díky paní doktorce jsem se přestala bát zubaře. Kdykoli mě ochotně ošetřila a pomohla od bolesti.

• Moje zkušenost s touto stomatoložkou je výborná, s dětmi to umí výborně,mé vlastní dítě,které bylo u jiných zubařů neošetřitelné si nechalo zuby spravit bez řevu a bez boje. Nutno dodat,že si paní doktorka na něj nechala dostatek času (který, stojí určitě penize!), tak aby si s ním nejdříve popovídala, všechno mu vysvětlila a ukázala. A co se týká mého ošetření? Několikrát jsem od ní slyšela, že vytrhnout zub je TO poslední řešení, neboť ten už vám nikdo nevrátí a když jo tak pouze v podobě nějaké zubní náhrady za kterou si zaplatíte! Nicméně pomocí pravidelných preventivních zubních prohlídek,na které jsme od této paní doktorky pravidelně písemně(na její náklady) zváni a také na ně docházíme, nemáme problémy se zuby které by asi jinak po delší době byli na vytržení.Děkujem

• S

Bohužel taktéž špatná zkušennost-bez zjišťování příčiny dlouhodobé(3 týdny) bolesti zubů(např.RTG)mi vyvrtala dvě stoličky(6+7) způsobem,nad kterým jiný stomatolog zaplakal.Problém byl v 8,která byla oním stomatologem okamžitě vytržena a obě stoličky opraveny.
    Za sebe nedoporučuji.

• Tahle paní zubařka je to nejhorší co mne kdy potkalo, v životě jsem se zubaře nebála, ale po zkušenosti s touhle paní zubařkou je to ted opak!!!!!!! A co se týče TRHÝNÍ ZUBŮ--bojí se. ŠvagrovY místo toho aby mu vytrhla shnilej zub(to udělá většina jiných zubařů), tak mu ho začala vyvrtávat a aby toho nebylo málo, tak mu špatne napíchla i umrtvovací injekci, ostatně mne kdysi také. Jo a ještě švagra chtěla poslat do Plzně na CHYRURGICKÉ ODSTRANĚNÍ toho zubu. A manželovi zaplombovala všechny špatné zuby, jen aby nemusela trhat(a to měl manžel některé zuby v horším stavu než švagr), ted se akorád obávám, aby se manželovi pod ty zaplombované zuby nedostal nejaký zánět. Tuhle paní zubařku NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!

• Vynikajici Lekarka bez problemu velice mi pomohla jen chvalim

• přístup k pacientům zejména dětským otřesný, dceři rovněž ošetřila zub takovým způsobem, že skončila na stomatologii v Plzni