MUDr. Vladimíra Veselá

Otorinolaryngolog · Více

Blansko 1 adresa

Ordinace

Sadová 1596/33, Blansko Sadová 1596/33 678 01 Blansko

Skvělá paní doktorka, člověk na správném místě

• Ordinace Jiný  •

Velmi prijemna a zkusena pani doktorka. S cim mi nepomohli ve velke nemocnici v Praze pani doktorka vyresila. Moc dekuji!

• D

Dnes som bola u pani doktorky so 7mesacnym syncekom kvoli usku, pani doktorka ma uzasny pristup, mila, empaticka, trpezliva. Ked som vravela, ze mam pocit, ze ma trapi kusok to co synceka vysetrila hned aj mna. Skontrolovala mi aj starsie dcerky. Neviem ani opisat ako velmi som vdacna, ze som natrafila na takto uzasnu pani doktorku. Dakujem

• R

Strašně fajn člověk, doktorka i sestra. Profesionalni přístup, k dětem supr. Doporučuji a přeji jen to nej.

• Ordinace Jiný  •

Ordinaci jsem navštívila se 4-letou dcerou bez objednání. Přístup Pani doktorky k nám oběma byl úžasný. Jedna se o člověka na svém místě, jak po lidské, tak profesní stránce. Moc děkujeme. K+K

• Ordinace Jiný  •

Velmi vstřícná a ochotná paní doktorka. Příjemná, vynikající odborník. Vzala mne bez objednání. Čekala jsme snad jen 20 minut. Poté pečlivě a rychle vyřešila můj problém. Doporučuji

• jiné místo Jiný  •

• A

Paní doktorka mě velmi ochotně vzala v době, kdy má ORL lékařka měla dovolenou. Byla velmi vstřícná a pečlivá, vyslechla si problém, udělala mi navíc i stěr z krku, a to i přes to, že jsem nebyla její pacientka. Předepsala mi účinnou medikaci a moc mi tím pomohla.

• Ordinace Jiný  •

• Paní doktorku jsme dnes navštívili s dvouletou dcerou a její přistup k dětem je naprosto skvělý. Pokud budeme v budoucnu muset opět navštívit ORL nepůjdu jinam než k ní. Ráda doporučuji!

• H

Po špatných diagnózách a neúčinných léčbách od 3 různých lékařů, jsem měla to štěstí, že jsem narazila na paní doktorku Veselou. Naprosto správných a rychlým rozhodnutím mě zbavila několikaměsíčních útrap a teď, rok po operaci, jí chci tímto dodatečně poděkovat a vyjádřit obdiv její profesionalitě.
    Hanka P.