Dvořákova 2147/46, Cheb 350 02
Jiří Lancinger
Velmi spokojen s přístupem paní doktorky a sestřičky
• Ordinace • Jiný •
Štěstí, že k takové paní doktorce nemusím chodit, a pokud bych tam chodila, tak bych hned hledala náhradu. Při příchodu do ordinace a se zjištěním, že nejsem její pacient, byla protivná, neochotná mi pomoct, a se slovy, že pacient se má přizpůsobovat jí jako lékaři a ne ona jim, a její arogance ke starším pacientům, byl vrchol všeho. Divím se, že k ní vůbec někdo chodí. Pokud bych ji měla jako lékařku doporučit, tak určitě ne!!!!!!
• Ordinace • Absence mé obvodní lékařky •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Josef Ventura
S paní doktorkou jsem velmi spokojen,vždy si popovídáme o problémech,které vyřeší a tak to má být,sestřička je super,zná své pacienty a vždy příjemná .
• Ordinace • Pravidelná kontrola •
Barbora Kulová
Skvělá paní doktorka, plně i důvěřuji. Vždy velmi dobře poznala diagnózu a případně doporučila k odbornému lékaři. Sestra je milá, nečeká se většinou dlouho.
Petr
Profesionální přístup k pacientovi,velmi příjemné jednání-doporučuji.Prostředí dobré.
S paní doktorkou jsem velmi nespokojen. Při kontrole stále hledí do počítače, na pacienta ani "nešáhne", v ordinaci se cítím, jako kdybych obtěžoval. O můj zdravotní stav se nezajímá, nikdy mi sama od sebe nic nesdělí. Na mou otázku: Jak mi dopadla ta krev? odpoví: Dobře, běžte za sestrou, ona vám to vytiskne..snad abych se vyšetřil rovnou sám nebo co!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Příjemný a profesionální přístup k pacientovi.
Velmi příjemná, ochotná paní.
Lapáčková
Slušná,ochotná,empatická.Klidné a příjemné prostředí.
Jaroslav Plášil
Vstřícný přístup,nepodceňování příznaků,velmi příjemné jednání-doporučuji