MUDr. Vladimíra Jabůrková

Vodňany 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Jiráskova 1167, Vodňany 38901

• D

Velmi vstřícná, ochotná a komunikativní, na první pohled je vidět že ji práce baví. :)

• X

Paní Dr. Jabůrková je nejlepší lékařka. Chtěl bych jí moc poděkovat za její laskavost a správné určení mé diaknosy.
    Její ses. je sice rázná, ale velice zkušená osoba, která je velkou oporou této obvodní lékařky. V dnešní době se hodně kritizuje, nefungují mezilidské vztahy a snadno se přehlíží dobré věci.

• Tak nevím, za sedm let jsem byla nemocná dvakrát, jednou jsem potřebovala jenom štempla do těhotenské průkazky. Mé poznatky jsou takové: Pokaždé si počkáte a to minimálně hodinu. Smiřte se s tím, že třeba dvacet minut sestra nevyleze ze dveří, i když v ordinaci není žádný pacient, asi holky dlouho pijou kafe. I když sedíte v jedenáct v čekárně a má se ordinovat do půl jedné, může se vám stát, že po těch dvaceti minutách vám sestra oznámí, že dnes už vás neošetří. Ale jakkoli je neprůstřelná v čekárně, v ordinaci u doktorky se z ní stane milius.
    Paní doktorka je milá, zatím jsem s ní neměla problém, že by mě odbyla nebo jinak poškodila. Oceňuji její přístup k předepisování ATB pokud nejsou třeba.
    Každopádně ta sestřička jí to všechno docela kazí. A i kdyby byla milionová, tak mi vadí, že je imrvére v jedné místnosti a slyší každé slovo.

• je fakt bezva kočka

• Paní doktorka je úzasný člověk, příjemný a velice ochotná. Nechápu, jak si může nechat tak PŘÍŠERNĚ NEOCHOTNOU a NEPŘÍJEMNOU zdrav. sestru. Pí. Pavlíčková je naprosto unikátní příklad chodící NEOCHOTY. Odcházím od pí. doktorky je kvůli její UKRUTNÉ zdrav. sestře. Paní doktorko, Vám děkuji. Barfusová Milena, Pohorovice

Jsem spokojený s vynikající domluvou a se snahou najít nejlepší cestu k léčení.

Mohu říci, že jsem spokojen jak s přístupem paní doktorky, tak i sestry. A zajímalo by mě jestli ty lidé, co o sestře tady píšou samá negativa ( i ti co v hodnocení mají pravopisné chyby viz. JAJA ), by byli, tak odvážní a řekli to sestře do očí a neschovávali se za anonimitu internetu. Český člověk je odvážný akorát tehdy, když je v anonimitě. A věřím i tomu, že zrovna ty, kterým není sestřička po vůli, tak jsou agorantní a nenechají si nic vysvětlit!

Paní doktorka je super, vždy ráda pomůže a je moooc ochotná!!! Ale o pani Pavlíčkové ako sestře se to říct rozhodně nedááá!!! Je neříjemná, nesimpatická, pořád a stále protivná a ochotná už vůbec ne!!! Člověk když po ni něco chce tak se hned rozčiluje, nu hrůůůůůůzaaaaaa. Měli by kí vyměnit pač stím jijím přístupem za chvíli pani doktorka příjde i lidi jestli tam sestřička zůstane i na dále.

Zastupuje mého ošetřujícího lékaře ... doporučuji a asi přejdu ...

Paní doktorka je super,co dodat........