MUDr. Vladimír Mulač

Beroun 1 adresa

Gynekologická ordinace

Havlíčkova 1732, Beroun 266 01

• B

Pan doktor Mulač je skvělý lékař,který má velké zkušenosti a záleží mu na zdraví pacientů.Dokáže vysvětlit problém,aby tomu člověk rozuměl a rychle jednat,když se něco děje.Pan Doktor si prošel svými zdravotními problémy a jsem moc ráda ,že se stále o nás ženy stará.Moc velké díky za takového lékaře,který mi hodně pomohl o rakoviny.Děkuji a přeji hlavně zdraví a ať se mohu stále a co nejdéle léčit u tohoto PANA DOKTORA.Blanka K.

• Gynekologická ordinace  •

• Peclivy, mily, komunikativni pan doktor. Moc dekuji za jeho citlivy pristup, vynikajici peci a klid, ktery kolem sebe siri-aspon na me tak pusobi. Dekuji, ze k mohu byt jeho klientkou. Romana P.

• D

Na pana doktora si nemohu stěžovat. Chodím k němu již přes 10 let. Vždy mi vše vysvětlil, preventivní kontroly provádí důsledně, tudíž nemám žádné problémy. Během těhotenství mi také vše vysvětloval a důsledně kontroloval. Navíc si podle mě udržuje vzdělanost-odbornost, tudíž i přehled. Dlouholetá praxe je u něj jasná. Co se jeho komunikace týče, je to člověk jako každý jiný, i se svýma náladama, jako každý. Musím říci, pokud se ho pacientka neumí zeptat a hnedle zkouší útočit, je jasné že se vlídnosti asi nedostane...
    Navíc jeho sestřička je taky velmi dobrá - důsledná a ochotná vysvětlit další detaily, navíc ochotná!
    Vendula

S doktorem Mulačem jsem měla dlouhodobě dobré zkušenosti, loni na podzim přišlo ovšem velké rozčarování, když mi diagnostikoval myom, a bez dalšího vysvětlování mne poslal rovnou k objednání na hysterektomii. Ukázalo se díky dalším vyšetřením, že žádný myom neexistuje. Pan doktor zcela ztratil mnou dlouholetou důvěru. Kateřina Kulawiecová, Praha

Žasnu tu nad těmi zakomplexovanými pacientkami, které evidentně ventilují svou frustraci pod různými přezdívkami avšak ve velmi podobném znění hned u několika gynekologů naráz.. anonymní nadávky evidentně velké lákadlo..

Díky jemu,jsem na poslední chvíli zahájila léčbu rakoviny prsu a dnews jsem zdravá. Děkuji pane doktore.

Pan doktor Mulač mi vždy všechno vysvětlil, poradil ( byl i na telefonu, když jsem měla problém po císaři ), pomohl mi také s otěhotněním,... Je pečlivý a vstřícný. Nikdy jsem se u něj nesetkala s ničím záporným, mám jen ty nejlepší zkušenosti. Bohužel jsme se odstěhovali a já mám teď problém najít lékaře, který by pana Mulače aspoň z části nahradil.

• Ano, reakce přišla -na mé hodnocení mi lékař odepsal nepříjemným meilem (mimochodem v pozdních nočních hodinách) s oznámením, že si mám co nejdříve vyzvednout výpis z dokumentace. Rozhodně jsem neměla v úmyslu ho ještě někdy navštívit jako pacientka! Takový konflikt ohledně Mireny není u něj bohužel ojedinělý...
    PS: I já Vám přeji pane Mulači hodně zdravíčka ;-)

• Skoupý na slovo při těhotentví,to mě mělo odradit- naštěstí máme kluka jako buka! Pak velmi doporučoval Mirenu -půl roku krvácení nebo špinění (na konzultaci se mi vysmál, co bych jako chtěla, že je to normální) Po nežádoucích účincích které se objevují často - dle příbalového letáku (nebudu popisovat zbytečně detaily) jsem se rozhodla pro vyjmutí. Jeho povýšené chování a udivený výraz že jsem exot a že tohle teda ještě za celou slavnou kariéru od žádné pacientky neslyšel, mě doslova podlomil kolena...
    Záleží na lékaři jak obhájí reklamaci u dodavatelské firmy. On mě spíš shodil a mne si ruce - jako pacientka na něj prostě nevím jak zatlačit :-(
    Sestra to tam zachraňuje, ale k tomuto arogantnímu a hamtivému MUDRovi už nikdy nepůjdu!

• U pana doktora jsem se léčila 10 let,stále sledoval moji cytologii na děložním čípku, stále mě uklidňoval, že je vše v pořádku a nemusím se bát. Poslední výsledek byl také "v pořádku", ale shodou náhod jsem byla na sonu žlučníku a ze známosti též ženských orgánů. A ejhle. Myom, obrácená děloha a vůbec se jim celkový nález nelíbil. Skončila jsem v Praze na onkogynekologii, kde mi odstranili celou dělohu. Příčina? Rakovina dělož. čípku... A pan doktor? Cítil se velmi uražen, dokonce mi napsal i osobní dopis, ve kterém shazoval práci pražských lékařů a ze mě se snažil udělat pipku, která si o operaci sama řekla a přednosta(!) mě jen tak halabala odoperoval.
    Je to už dlouho, dopis jsem ve vzteku a v úžasu nad tím chováním vyhodila, ale dnes bych ho odnesla na lékařskou komoru a stěžovala si. Už tehdy jsem měla silný pocit, že panu doktorovi jde opravdu jen a jen o peníze.