Dolní Lištná 268, Třinec 73961
T
tadzik
Vynikající člověk i lékař!!! Skvělý odborník ve všem co dělá, včetně fotografování! T.
velmí velmi dobrý
Zajímalo by mě, proč se kritik nepodepíše nebo si to nevyříká s panem doktorem osobně. O ješitnosti nemůže být řeč. A navíc, je to jeden z mála zubařů, který pacienty neokrádá!
uzasny doktor .. uzasny clovek
Nelze nic jiného než souhlasit s výše uvedenými komentáři, které přesně vystihují profesionalitu a přístup pana doktora, ale i stále usměvavých sestřiček. A vůbec mi nevadí vážit cestu za ošetřením v této ordinaci klidně i z Prahy, kam jsme se dočasně "vrtli" :-)
Velmi pečlivý a zkušený lékař s dobrým přístupem k pacientům
Pana dobtora Bichlera poznam vela rokov ale iba minuly rok som mala cest k nemu sadnut na kreslo. Je to vynikajuci odbornik vo svojej profesii. Kazdy kto s nim pride do styku si musi odniest len ten najlepsi pocit jednako z osetrenia aj zo stretnutia s bajecnym clovekom.
Nejlepší stomatolog v širokém okolí. Člověk, pro kterého je profesní čest nade vše a nebude Vám něco doporučovat jenom proto, že by mohl vydělat. Přála bych si více takových mezi lékaři.
K panu doktorovi Bichlerovi,chodím minimálně již 30 let, jedná se o stomatologa, který jak tady někdo napsal, nemá v Moravskoslezském kraji konkurenci,jmenovaný používá nejnovější technologie,a je špičkový odborník při aplikacích těchto technologii, v ordinaci vytváří velmi přátelskou a humornou atmosféru,jeho dvě sestřičky,které tam působí jsou mimořádně sympatické a milé. Jnak je to "bezbolestný doktor". Po zákroku se z této ordinace odchází s úsměvem.
Luděk Turoň• • •
B
b.gryga
Obrovská hromada člověčenství, lidskosti, humoru a odbornosti včetně pochopení,
mimořádný člověk. Prošel jsem dr. Krzyzankovou a naštěstí to šlo po 20 zákrocích zachránit. Teď jsem ready a moc vděčný panu Dr. Bichlerovi
B. Gryga• • •