MUDr. Věra Gottvaldová

Pediatr Více

Havířov 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

gen. Svobody ZŠ, Havířov 73601

• A

Dnes jsme navstivili pani doktorku, jelikoz nase pani doktorka mela dovolenou. Pani doktorka je velmi mila, vse vysvetli, syn i ja jsme odchazeli s uzasem. Venovala se nam opravdu precizne. Sestricka taktez mila, vsticna. Takove lekarky se vidi opravdu pomálu.

• Praktický lékař pro děti a dorost pediatrická konzultace  •

• Dnes jsme byli u Paní doktorky v ordinaci jeji přístup nás míle překvapil.Zastupuje naší Dr.v době dovolené.Milá,laskavá,profesionální žena.Sestřičky je taktéž sympatická takže za nás spokojenost.

• Vstřícná, nic nezanedbá, děti ji mají velmi rády a nikdy se k ní nebojí.

• Skvělá paní doktorka.Vždy milá,vstřícná.Mohu jen doporučit.Jsme s ní i se setřičkou Nadmíru spokojeni.

• Díky p.doktorce je dnes můj syn zdravý jako ryba. Chodila jsem k ní 15 let s mým synem, který měl díky první doktorce naprosto nabouranou imunitu díky antibiotikám, které mu ordinovala i na rýmu. Když jsem přešla k p.doktorce Gottvaldové doslova ho vysekala ze všech zdravotních problémů. Navíc její přístup k dětem je bezkonkurenční. Můj syn, který v pubertě kolikrát zapoměl dát kytku k narozeninám své mámě, koupil z vlatní iniciativy kytku této lékařce i sestřičce, když se s nimi loučil na poslední prohlídce v jeho 18 letech. Všem doporučuji, protože žádnou jinou lékařku jejích kvalit do dnes neznám. Paní doktorce ještě jednou děkuji. Byla jsem díky ní naprosto klidnou matkou ohledně zdraví mého dítěte.

• Je to velmi dobrá doktorka, jsme s ni spokojeni.

• Paní doktorka je velmi příjemná,ochotná a hlavně rozumí své práci.Její sestřička taktéž.Opravdu upřimně doporučuji!!!!!P.M.

• K paní doktorce jsem chodila já a teď i můj syn a musím říct,že tak zodpovědný a citlivý přístup k malým i těm větším pacientům se jen tak nevidí.

• I

Chodila jsem k paní doktorce odmala a nedokážu si představit nikoho lepšího a hodnějšího než je ona. Paní doktorka je prostě hvězda pediatrů. Nejlepší, určitě vřele doporučuji!

• T

Skvělá lékařka, která nemá konkurenci.